DEMİRTAŞ, İNCELEMELERDE BULUNDU

GÜNDEM 24.01.2019 - 17:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2265+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, İNCELEMELERDE BULUNDU

  Vali Mahmut Demirtaş, kentte faaliyet gösteren ve vatandaşlara sağlık hizmetleri sunan Özel Medline ve Acıbadem Hastanelerini ziyaret etti.   İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer'in de hazır bulunduğu incelemeleri sırasında ilk olarak Medline Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Hastane Müdürü Uzm.Dr. Musa İnal'dan, yatak kapasitesi, doktor sayısı ve yardımcı sağlık personeli hakkında bilgiler aldı.   Medline Hastanesi yetkililerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra Acıbadem Hastanesi'ni ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.   Hastane Direktörü Prof.Dr. Bülent Soyupak, hastane girişinde karşıladığı Vali Mahmut Demirtaş'a, Anjiyo Ünitesi,  Pediatrik Kemik İliği Merkezi, Kemoterapi Ünitesi, Radyosyon Onkolojisi, Nükleer Tıp, ÜYTE Merkezi, FTR Ünitesi, Radyoloji Ünitesi, Brakiterapi, Robotik Cerrahi, Terapotik Aferez Merkezi, Evde Bakım Hizmetleri Merkezi ile sağlık hizmetleri sunan personel sayısı  konularında bilgiler verdi.   Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretlerinin sonunda verdikleri bilgilerden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti ve tüm hastalara acil şifalar diledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, kentte faaliyet gösteren ve vatandaşlara sağlık hizmetleri sunan Özel Medline ve Acıbadem Hastanelerini ziyaret etti.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer'in de hazır bulunduğu incelemeleri sırasında ilk olarak Medline Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Hastane Müdürü Uzm.Dr. Musa İnal'dan, yatak kapasitesi, doktor sayısı ve yardımcı sağlık personeli hakkında bilgiler aldı.

 

Medline Hastanesi yetkililerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra Acıbadem Hastanesi'ni ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

 

Hastane Direktörü Prof.Dr. Bülent Soyupak, hastane girişinde karşıladığı Vali Mahmut Demirtaş'a, Anjiyo Ünitesi,  Pediatrik Kemik İliği Merkezi, Kemoterapi Ünitesi, Radyosyon Onkolojisi, Nükleer Tıp, ÜYTE Merkezi, FTR Ünitesi, Radyoloji Ünitesi, Brakiterapi, Robotik Cerrahi, Terapotik Aferez Merkezi, Evde Bakım Hizmetleri Merkezi ile sağlık hizmetleri sunan personel sayısı  konularında bilgiler verdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretlerinin sonunda verdikleri bilgilerden dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti ve tüm hastalara acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.