KİREMİTHANESPOR İÇİN KRİTİK MAÇ...

SPOR 22.03.2019 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1893+ kez okundu.
 

KİREMİTHANESPOR İÇİN KRİTİK MAÇ...

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 23.hafta deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Pazar günü saat 15.00’da Aksaray Dağılgan Stadı’nda seyircisiz oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor 49 puan ile 2.sırada yer alırken,  Kiremithanespor 44 puan ile sıralamada 4.sırada bulunuyor. Ligde ilkyarı iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Kiremithanespor 3-2 kazanmıştı. Ligde son 4 haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki az olan iddialarını sürdürebilmek amacıyla Aksaray maçını mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Selahattin Baynal, “Sezonun sonuna yaklaştığımız haftalarda peş peşe aldığımız kötü sonuçlar sonrası zirve yolunda ciddi yaralar aldık. Önümüzde toplanacak 12 puan var. Rakiplerimizin birbirleri ile maç oynayacak olması bizleri umutlandırıyor. Şampiyonluk yolundaki mücadelemizi son 90 dakikaya kadar sürdüreceğiz. Ligin ilkyarısında sahamızda yendiğimiz rakibimizi deplasmanda da yenmek istiyoruz”  “ diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta 23.hafta deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı maça Kiremithanespor mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Pazar günü saat 15.00’da Aksaray Dağılgan Stadı’nda seyircisiz oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor 49 puan ile 2.sırada yer alırken,  Kiremithanespor 44 puan ile sıralamada 4.sırada bulunuyor.

Ligde ilkyarı iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Kiremithanespor 3-2 kazanmıştı.

Ligde son 4 haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki az olan iddialarını sürdürebilmek amacıyla Aksaray maçını mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Yöneticisi Selahattin Baynal, “Sezonun sonuna yaklaştığımız haftalarda peş peşe aldığımız kötü sonuçlar sonrası zirve yolunda ciddi yaralar aldık. Önümüzde toplanacak 12 puan var. Rakiplerimizin birbirleri ile maç oynayacak olması bizleri umutlandırıyor. Şampiyonluk yolundaki mücadelemizi son 90 dakikaya kadar sürdüreceğiz. Ligin ilkyarısında sahamızda yendiğimiz rakibimizi deplasmanda da yenmek istiyoruz”  “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.