"SELİN NAZ'IN GURUR DOLU ZAFERİ"

SPOR 25.03.2024 - 15:37, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:38 1746+ kez okundu.
 

"SELİN NAZ'IN GURUR DOLU ZAFERİ"

Adanalı Selin Naz Özcan: Ritmik Jimnastikte Dünya Şampiyonu!
"ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI" Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Trisome Oyunları, Türk spor tarihine yeni bir zaferle tanıklık etti. Down sendromlu cimnastikçi Selin Naz Özcan, adını altın harflerle yazdırdı. Muratpaşa Cimnastik Spor Salonu'nda gerçekleşen ve dünya çapındaki sporcuların kıyasıya mücadele ettiği Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nın Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Selin Naz Özcan, göz kamaştıran performansıyla unutulmaz bir başarıya imza attı. Ay-yıldızlı bayrağımızı gururla temsil eden Özcan, ritmik jimnastik kategorisinde çember ve top aletlerinde sergilediği üstün performansla 2 altın madalya kazanarak dünya şampiyonu unvanını elde etti.  "TÜRKİYE' NİN GURURU OLDU" Selin Naz Özcan ayrıca, labut ve kurdelada da gösterdiği olağanüstü performansla dünya ikincisi olarak 2 gümüş madalya sahibi oldu. Bu muazzam başarısıyla sadece belirli aletlerde değil, genel tasnifte de üstün bir performans sergileyerek dünya ikincilik madalyası ve kupasını kazandı.Selin Naz Özcan'ın başarısı sadece kendi zaferiyle sınırlı kalmadı, aynı zamanda Türk sporunun uluslararası alandaki gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Genç yaşına rağmen gösterdiği azim, disiplin ve yetenekle Türk sporuna ilham veren Özcan, bu başarısıyla Türkiye'nin gururu oldu. "ADANA'DA COŞKUYLA KARŞILANDI" Ancak Özcan'ın zaferi yalnızca bireysel başarısıyla sınırlı değil. Milli sporculardan Selin Durgut da labut, top ve kurdelada gösterdiği muhteşem performansla 3 bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü unvanını elde etti. Bu başarılar, Türk sporunun geleceğine dair umutları yeşerten birer ışık oldu. Antalya'daki zaferini memleketi Adana'ya taşıyan Selin Naz Özcan, havalimanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Dünya şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Özcan, kazandığı başarıyla gurur duyduğunu belirtti. Kendisi, Türk spor tarihine iz bırakan başarılı bir ritmik jimnastikçi olarak öne çıkıyor ve uluslararası arenada Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor.
Adanalı Selin Naz Özcan: Ritmik Jimnastikte Dünya Şampiyonu!

"ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI"

Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Trisome Oyunları, Türk spor tarihine yeni bir zaferle tanıklık etti. Down sendromlu cimnastikçi Selin Naz Özcan, adını altın harflerle yazdırdı. Muratpaşa Cimnastik Spor Salonu'nda gerçekleşen ve dünya çapındaki sporcuların kıyasıya mücadele ettiği Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nın Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Selin Naz Özcan, göz kamaştıran performansıyla unutulmaz bir başarıya imza attı. Ay-yıldızlı bayrağımızı gururla temsil eden Özcan, ritmik jimnastik kategorisinde çember ve top aletlerinde sergilediği üstün performansla 2 altın madalya kazanarak dünya şampiyonu unvanını elde etti. 


"TÜRKİYE' NİN GURURU OLDU"

Selin Naz Özcan ayrıca, labut ve kurdelada da gösterdiği olağanüstü performansla dünya ikincisi olarak 2 gümüş madalya sahibi oldu. Bu muazzam başarısıyla sadece belirli aletlerde değil, genel tasnifte de üstün bir performans sergileyerek dünya ikincilik madalyası ve kupasını kazandı.Selin Naz Özcan'ın başarısı sadece kendi zaferiyle sınırlı kalmadı, aynı zamanda Türk sporunun uluslararası alandaki gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Genç yaşına rağmen gösterdiği azim, disiplin ve yetenekle Türk sporuna ilham veren Özcan, bu başarısıyla Türkiye'nin gururu oldu.

"ADANA'DA COŞKUYLA KARŞILANDI"

Ancak Özcan'ın zaferi yalnızca bireysel başarısıyla sınırlı değil. Milli sporculardan Selin Durgut da labut, top ve kurdelada gösterdiği muhteşem performansla 3 bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü unvanını elde etti. Bu başarılar, Türk sporunun geleceğine dair umutları yeşerten birer ışık oldu. Antalya'daki zaferini memleketi Adana'ya taşıyan Selin Naz Özcan, havalimanında büyük bir coşkuyla karşılandı. Dünya şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Özcan, kazandığı başarıyla gurur duyduğunu belirtti. Kendisi, Türk spor tarihine iz bırakan başarılı bir ritmik jimnastikçi olarak öne çıkıyor ve uluslararası arenada Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.