AYBABA: LİGİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARINDAN BİRİ OLMAYA ADAYIZ

GÜNDEM 16.08.2021 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1876+ kez okundu.
 

AYBABA: LİGİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARINDAN BİRİ OLMAYA ADAYIZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hiçbir bölümünde maçtan kopmadıklarını belirterek, “Başından cesur coşkulu, herkese keyif veren ve kazanmaya yönelik bir oyun oynayacağız diye başladık” dedi.
Aybaba, Süper Lig'de yeni bir takım olduklarının altını çizerek, kaliteli oyuncular transfer ettiklerini, geçen seneden kalan oyuncuları da olduğunu bildirdi. Aybaba, “Başından şöyle başladık. Cesur coşkulu, herkese keyif veren ve kazanmaya yönelik bir oyun oynayacağız diye. Bugün bunun ışıltılarını görmüşsünüzdür belki sahada. Oyunun hiçbir bölümünde kopmadık, sahanın her yerinde koşmaya çalıştık” diye konuştu.   60. DAKİKADAN SONRA… Hücum planlarında doğru işler yaptıklarını ancak bunu sonlandırmada biraz eksiklerinin ortaya çıktığına değinen Aybaba, özellikle maçın 60. dakikasından sonra rakibe hiç pozisyon vermediklerini anımsattı. Aybaba, şöyle devam etti: “4-5 pozisyona girdik. Atabilseydik belki oyunun rengi değişirdi. Biliyorsunuz yeni kurulan takımlar kazandıkça kazanma arzusu onları daha çok öne iter. Birliktelik daha çok hızlanır diye. Ama olmadı, futbol bu. Oyuncularımı kutluyorum, hepsi elinden geleni layıkıyla yaptılar. Havalar çok sıcak, oyuncularımızı konsantre etmeye çalışıyoruz. Ortaya çıkan bir gerçek var ki, Demirspor takımı bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olmaya aday.”  
Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hiçbir bölümünde maçtan kopmadıklarını belirterek, “Başından cesur coşkulu, herkese keyif veren ve kazanmaya yönelik bir oyun oynayacağız diye başladık” dedi.

Aybaba, Süper Lig'de yeni bir takım olduklarının altını çizerek, kaliteli oyuncular transfer ettiklerini, geçen seneden kalan oyuncuları da olduğunu bildirdi. Aybaba, “Başından şöyle başladık. Cesur coşkulu, herkese keyif veren ve kazanmaya yönelik bir oyun oynayacağız diye. Bugün bunun ışıltılarını görmüşsünüzdür belki sahada. Oyunun hiçbir bölümünde kopmadık, sahanın her yerinde koşmaya çalıştık” diye konuştu.

 

60. DAKİKADAN SONRA…

Hücum planlarında doğru işler yaptıklarını ancak bunu sonlandırmada biraz eksiklerinin ortaya çıktığına değinen Aybaba, özellikle maçın 60. dakikasından sonra rakibe hiç pozisyon vermediklerini anımsattı. Aybaba, şöyle devam etti: “4-5 pozisyona girdik. Atabilseydik belki oyunun rengi değişirdi. Biliyorsunuz yeni kurulan takımlar kazandıkça kazanma arzusu onları daha çok öne iter. Birliktelik daha çok hızlanır diye. Ama olmadı, futbol bu. Oyuncularımı kutluyorum, hepsi elinden geleni layıkıyla yaptılar. Havalar çok sıcak, oyuncularımızı konsantre etmeye çalışıyoruz. Ortaya çıkan bir gerçek var ki, Demirspor takımı bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olmaya aday.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.