Beyaz oy pusulalı ATO Başkan Adayı Mehmet Şahbaz: BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

GÜNDEM 04.10.2022 - 20:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1832+ kez okundu.
 

Beyaz oy pusulalı ATO Başkan Adayı Mehmet Şahbaz: BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Adana’da Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. 8 Ekim Cumartesi günü 121 meclis üyesi seçilecek, bir hafta sonra ise başkan ve yönetim kurulu belirlenecek.    ATO seçimlerinin iddialı başkan adaylarından Mehmet Şahbaz, yaptığı açıklamada; odanın vizyonunu yükseltmek istediklerini belirterek, başkan olması halinde Beyazevler’de ATO’ya ait arsaya kız yurdu yapmak istediğini söyledi. Şahbaz, “Bu şehirde doğdum, Adana için yapacağımız hizmetlerle  borcumu ödemek istiyorum” dedi.  ATO Meclis Üyesi ve TOBB Hayvancılık Meclisi Başkanı Mehmet Şahbaz, beyaz eşya sektöründe de Türkiye’deki ilk 5 firma arasında yer alıyor. Şahbaz, Adana esnafına ağabeylik yapmak için yola çıktığını belirterek, şunları kaydetti:   “Seçilirsem işi bilen insanlarla çalışacağım. İmece usulü ile Beyazevler’de odamıza ait olan arsamıza, tamamen hayırseverlerin desteği ile kız yurdu yapmak istiyorum. Sektörlerde de kümeleşmeyi sağlamayı hedefliyorum. ATO’da iki dönem başkanvekilliği, iki dönem de yönetim kurulu üyeliği yaptım, meclis üyesiyim. Birikimlerimizi, becerimizi, iş hayatındaki tecrübemizi arkadaşlarımızla ATO ve Adana için kullanmaya talibiz.”

Adana’da Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. 8 Ekim Cumartesi günü 121 meclis üyesi seçilecek, bir hafta sonra ise başkan ve yönetim kurulu belirlenecek. 

 

ATO seçimlerinin iddialı başkan adaylarından Mehmet Şahbaz, yaptığı açıklamada; odanın vizyonunu yükseltmek istediklerini belirterek, başkan olması halinde Beyazevler’de ATO’ya ait arsaya kız yurdu yapmak istediğini söyledi. Şahbaz, “Bu şehirde doğdum, Adana için yapacağımız hizmetlerle  borcumu ödemek istiyorum” dedi. 


ATO Meclis Üyesi ve TOBB Hayvancılık Meclisi Başkanı Mehmet Şahbaz, beyaz eşya sektöründe de Türkiye’deki ilk 5 firma arasında yer alıyor. Şahbaz, Adana esnafına ağabeylik yapmak için yola çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

 

“Seçilirsem işi bilen insanlarla çalışacağım. İmece usulü ile Beyazevler’de odamıza ait olan arsamıza, tamamen hayırseverlerin desteği ile kız yurdu yapmak istiyorum. Sektörlerde de kümeleşmeyi sağlamayı hedefliyorum. ATO’da iki dönem başkanvekilliği, iki dönem de yönetim kurulu üyeliği yaptım, meclis üyesiyim. Birikimlerimizi, becerimizi, iş hayatındaki tecrübemizi arkadaşlarımızla ATO ve Adana için kullanmaya talibiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.