BJARNASON: ADANA DEMİRSPOR’A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

SPOR 15.08.2021 - 18:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2207+ kez okundu.
 

BJARNASON: ADANA DEMİRSPOR’A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Süper Lig’in yeni takımı Adana Demirspor’un son transferi İzlandalı Birkir Bjarnason, Adana Demirspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Bjarnason, kendisini Adana’ya gelmesi konusunda ailesinin ikna ettiğini kaydetti.
Süper Lig’e 26 yıl aradan sonra dün yaptığı Fenerbahçe maçı ile ‘merhaba’ diyen Adana Demirspor, yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi başardı. Takımın yeni transferi İzlandalı Birkir Bjarnason, transfer görüşmelerinin 45 gün önce başladığını anımsatarak, Adana’ya gelip şehri gezdiğini, kulübün gelecek planlarına yönelik görüşmelerde bulunduğunu anlattı. Bjarnason, “Karar vermek kolay olmadı. Covid-19 sebebiyle ailemden yaklaşık 2 yıl uzaktım. Onun için bu kararı veremedim. Fakat son bir ay ailemle beraberdim. Yeterince zaman geçirdim, buraya gelmem için ikna ettiler. Geldiğim için çok mutluyum” dedi. TAKIM ARKADAŞLARINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI İzlanda Milli Takımı ile Türkiye’de oynama şansı olduğunu anımsatan Bjarnason, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye’de yaşadığım en büyük atmosferleri, sahada yaşadım. Gerçekten inanılmazlar. Demirspor’la ilgili ilk teklifi aldığımda araştırmalar yaptım. Yeni tesisle ilgili bilgiler aldım. Şehri araştırdım, şu an, tam anlamıyla görmüş değilim ama daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum. Hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak. İyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ligi en iyi yerde bitirmek, öncelikli hedefim. Bazı oyuncuları tanıyorum. Çok önemli iyi oyuncular. Antrenmanlarda çok iyi bir atmosfer var. Çok iyi karşılandım. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Benim için işi çok kolaylaştırdılar.” ÇILGIN BİR TARAFTARIMIZ VAR. SEVİYORUM Adana Demirspor taraftarının, ülkenin en iyi taraftarı olduğunu kaydeden Bjarnason, “Öyle hissediyorum. Gerçekten çılgın bir taraftar grubumuz var. Ben de, çılgın taraftar gruplarını seviyorum” ifadelerini kullandı.   Milli Takıma karşı oynarken burada pek çok kez o atmosferi yaşadığını aktaran Bjanarson, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Adana Demirspor taraftarını da görmek için sabırsızlanıyorum. Öncelikle orta saha oyuncusuyum. Oyunu iki yönüyle oynamayı seviyorum. Savunma yapmayı da çok seviyorum, ofansa çıkmayı da, ceza alanının içine girip gol bulmayı da seviyorum. Agresif bir yapıya sahibim. Topa sahip olmak isterim.”
Süper Lig’in yeni takımı Adana Demirspor’un son transferi İzlandalı Birkir Bjarnason, Adana Demirspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Bjarnason, kendisini Adana’ya gelmesi konusunda ailesinin ikna ettiğini kaydetti.

Süper Lig’e 26 yıl aradan sonra dün yaptığı Fenerbahçe maçı ile ‘merhaba’ diyen Adana Demirspor, yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi başardı. Takımın yeni transferi İzlandalı Birkir Bjarnason, transfer görüşmelerinin 45 gün önce başladığını anımsatarak, Adana’ya gelip şehri gezdiğini, kulübün gelecek planlarına yönelik görüşmelerde bulunduğunu anlattı. Bjarnason, “Karar vermek kolay olmadı. Covid-19 sebebiyle ailemden yaklaşık 2 yıl uzaktım. Onun için bu kararı veremedim. Fakat son bir ay ailemle beraberdim. Yeterince zaman geçirdim, buraya gelmem için ikna ettiler. Geldiğim için çok mutluyum” dedi.

TAKIM ARKADAŞLARINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

İzlanda Milli Takımı ile Türkiye’de oynama şansı olduğunu anımsatan Bjarnason, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye’de yaşadığım en büyük atmosferleri, sahada yaşadım. Gerçekten inanılmazlar. Demirspor’la ilgili ilk teklifi aldığımda araştırmalar yaptım. Yeni tesisle ilgili bilgiler aldım. Şehri araştırdım, şu an, tam anlamıyla görmüş değilim ama daha fazlasını görmek için sabırsızlanıyorum. Hedefim elimden gelenin en iyisini yapmak. İyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ligi en iyi yerde bitirmek, öncelikli hedefim. Bazı oyuncuları tanıyorum. Çok önemli iyi oyuncular. Antrenmanlarda çok iyi bir atmosfer var. Çok iyi karşılandım. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Benim için işi çok kolaylaştırdılar.”

ÇILGIN BİR TARAFTARIMIZ VAR. SEVİYORUM

Adana Demirspor taraftarının, ülkenin en iyi taraftarı olduğunu kaydeden Bjarnason, “Öyle hissediyorum. Gerçekten çılgın bir taraftar grubumuz var. Ben de, çılgın taraftar gruplarını seviyorum” ifadelerini kullandı.  

Milli Takıma karşı oynarken burada pek çok kez o atmosferi yaşadığını aktaran Bjanarson, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Adana Demirspor taraftarını da görmek için sabırsızlanıyorum. Öncelikle orta saha oyuncusuyum. Oyunu iki yönüyle oynamayı seviyorum. Savunma yapmayı da çok seviyorum, ofansa çıkmayı da, ceza alanının içine girip gol bulmayı da seviyorum. Agresif bir yapıya sahibim. Topa sahip olmak isterim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.