EĞİTİM- BİR-SEN’DE TEK ADAY; SEZER!

EĞİTİM 06.10.2022 - 18:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2210+ kez okundu.
 

EĞİTİM- BİR-SEN’DE TEK ADAY; SEZER!

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, dördüncü dönem için ilçe başkanları, Divan üyeleri ve şube yönetiminin teklifleriyle yeniden aday oldu.    Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 7. Olağan Kongresi 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Delege seçimlerinin ardından aday tanıtım toplantısı Nezihe Yalvaç Turizm Otelcilik’te gerçekleştirildi. Eğitim-Bir-Sen Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak Başkan Mehmet Sezer ile yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu söyledi.  Mehmet Sezer, hak arayışı mücadelesinin  yakıp-yıkmadan, başkasına zarar vermeden yapılabileceğini herkese gösterdiklerini söyledi. Sezer, önlerine çıkan engelleri birlikte mücadele ettiği arkadaşlarının desteğiyle aştıklarını anlatarak, sendikanın üye sayısının her geçen gün arttığını bildirdi.  Adana’da ve tüm ilçelerde yetkili sendika olduklarını anımsatan Sezer, sendikaya hizmet binası kazandırdıklarını bildirdi. Promosyon anlaşmalarında her dönem rekor kırdıklarını kaydeden Sezer, “Pandemi döneminde eğitim çalışanlarımız için çok önemli hizmetlere ve kazanımlara imza attık. Bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, dördüncü dönem için ilçe başkanları, Divan üyeleri ve şube yönetiminin teklifleriyle yeniden aday oldu. 

 

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 7. Olağan Kongresi 15 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Delege seçimlerinin ardından aday tanıtım toplantısı Nezihe Yalvaç Turizm Otelcilik’te gerçekleştirildi. Eğitim-Bir-Sen Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak Başkan Mehmet Sezer ile yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu söyledi. 


Mehmet Sezer, hak arayışı mücadelesinin  yakıp-yıkmadan, başkasına zarar vermeden yapılabileceğini herkese gösterdiklerini söyledi. Sezer, önlerine çıkan engelleri birlikte mücadele ettiği arkadaşlarının desteğiyle aştıklarını anlatarak, sendikanın üye sayısının her geçen gün arttığını bildirdi. 


Adana’da ve tüm ilçelerde yetkili sendika olduklarını anımsatan Sezer, sendikaya hizmet binası kazandırdıklarını bildirdi. Promosyon anlaşmalarında her dönem rekor kırdıklarını kaydeden Sezer, “Pandemi döneminde eğitim çalışanlarımız için çok önemli hizmetlere ve kazanımlara imza attık. Bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.