“Harika İşyeri Nasıl Olmalı” atölye çalışması 8 Kasım’da

SAĞLIK-YAŞAM 22.10.2022 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2350+ kez okundu.
 

“Harika İşyeri Nasıl Olmalı” atölye çalışması 8 Kasım’da

  30 yılı aşkın süredir harika işyerlerini neyin oluşturduğunu araştıran Great Place to Work® Enstitüsü, 8 Kasım 2022’de gerçekleştireceği People&Culture Day atölye çalışmasında, harika işyeri deneyimini doğrudan etkileyen liderlik ve kurum kültürü gibi konuları ele alacak. Great Place to Work® Enstitüsü, 1992'den beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index™ anketinden elde ettiği derin analizlerle, harika bir işyeri deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlıyor. Son dönemde gündeme gelen “Sessiz İstifa” ve “Büyük İstifa – Yeteneğin Mobilizasyonu” hareketi, iş dünyasını ve liderleri yeni stratejiler ve yaklaşımlar geliştirmeye zorluyor. Organizasyonların herkes için harika işyerleri haline gelmesine yardımcı olarak daha iyi bir dünya inşa etme misyonuyla hareket eden Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü, 8 Kasım’da gerçekleştireceği People&Culture Day ile sürdürülebilir bir gelecek için organizasyonların neler yapabileceğini gösterecek bir atölye çalışması gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında yüksek performanslı harika bir işyeri yolculuğunda organizasyonu başarıya taşıyacak detayları keşfetmek üzere harika bir işyeri oluşturma sürecinde kritik olan Kök Sebep Çalıştayı (Great Root Cause), Kültür Elçiliği (Great Culture Ambassador) ve Bütünsel Liderlik (Great Holistic Leadership) atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca kurum kültürünün ölçülmesi ve çalışan deneyiminin güçlendirilmesi için hangi noktaların ön plana çıktığının keşfedilmesini sağlayan Emprising™ Experience atölye çalışması da yapılacak. “Sürdürülebilir Harika İşyeri Deneyimi” oluşturmak için 4 özel atölye çalışması 30 yıllık araştırma deneyimi üzerine inşa edilmiş olan Emprising™ Experience atölyesinde çalışan bağlılığı anketlerinin nasıl kolayca yönetilebildiğinin yanı sıra şirket sonuçlarının ve analizlerinin nasıl eyleme dönüştürülebileceği anlatılacak. Bütünsel Liderlik (Great Holistic Leadership) atölye çalışmasında da yüksek güven kültürünün sürdürülebilir olmasındaki en etkili unsur olan liderlik, bütünsel bir bakış açısıyla ele alınacak. Kök Sebep Çalıştayı (Great Root Cause) atölyesindeyse katılımcılara, Great Place to Work® modeli ile çalışanların mevcut kurum kültürü hakkındaki deneyimlerini ölçümlemeyi sağlayan Trust Index™ analizinde yer alan beş ana boyutun (Güvenirlik, Saygı, Hakkaniyet, Gurur ve Takım Ruhu) gelişimine hizmet edecek kök sebeplerin analizi aktarılacak. Bir diğer atölye çalışması olan Kültür Elçiliği (Great Culture Ambassador)’da ise şirketlerin kültür gelişimine hizmet eden kültür elçilik sisteminin kurulumu, faydaları ve mekanizması hakkında bilgi verilecek. 8 Kasım 2022’de Wyndham Grand İstanbul-Levent’te gerçekleştirilecek Great Place to Work® Türkiye People&Culture Day etkinliğine katılmak isteyenler, https://www.greatplacetowork.com.tr/etkinlikler/great-place-to-work-people-culture-day/ adresinden kaydolabilirler.

 

30 yılı aşkın süredir harika işyerlerini neyin oluşturduğunu araştıran Great Place to Work® Enstitüsü, 8 Kasım 2022’de gerçekleştireceği People&Culture Day atölye çalışmasında, harika işyeri deneyimini doğrudan etkileyen liderlik ve kurum kültürü gibi konuları ele alacak.

Great Place to Work® Enstitüsü, 1992'den beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index™ anketinden elde ettiği derin analizlerle, harika bir işyeri deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlıyor. Son dönemde gündeme gelen “Sessiz İstifa” ve “Büyük İstifa – Yeteneğin Mobilizasyonu” hareketi, iş dünyasını ve liderleri yeni stratejiler ve yaklaşımlar geliştirmeye zorluyor. Organizasyonların herkes için harika işyerleri haline gelmesine yardımcı olarak daha iyi bir dünya inşa etme misyonuyla hareket eden Great Place to Work® Türkiye Enstitüsü, 8 Kasım’da gerçekleştireceği People&Culture Day ile sürdürülebilir bir gelecek için organizasyonların neler yapabileceğini gösterecek bir atölye çalışması gerçekleştirecek.

Etkinlik kapsamında yüksek performanslı harika bir işyeri yolculuğunda organizasyonu başarıya taşıyacak detayları keşfetmek üzere harika bir işyeri oluşturma sürecinde kritik olan Kök Sebep Çalıştayı (Great Root Cause), Kültür Elçiliği (Great Culture Ambassador) ve Bütünsel Liderlik (Great Holistic Leadership) atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca kurum kültürünün ölçülmesi ve çalışan deneyiminin güçlendirilmesi için hangi noktaların ön plana çıktığının keşfedilmesini sağlayan Emprising™ Experience atölye çalışması da yapılacak.

“Sürdürülebilir Harika İşyeri Deneyimi” oluşturmak için 4 özel atölye çalışması

30 yıllık araştırma deneyimi üzerine inşa edilmiş olan Emprising™ Experience atölyesinde çalışan bağlılığı anketlerinin nasıl kolayca yönetilebildiğinin yanı sıra şirket sonuçlarının ve analizlerinin nasıl eyleme dönüştürülebileceği anlatılacak. Bütünsel Liderlik (Great Holistic Leadership) atölye çalışmasında da yüksek güven kültürünün sürdürülebilir olmasındaki en etkili unsur olan liderlik, bütünsel bir bakış açısıyla ele alınacak. Kök Sebep Çalıştayı (Great Root Cause) atölyesindeyse katılımcılara, Great Place to Work® modeli ile çalışanların mevcut kurum kültürü hakkındaki deneyimlerini ölçümlemeyi sağlayan Trust Index™ analizinde yer alan beş ana boyutun (Güvenirlik, Saygı, Hakkaniyet, Gurur ve Takım Ruhu) gelişimine hizmet edecek kök sebeplerin analizi aktarılacak. Bir diğer atölye çalışması olan Kültür Elçiliği (Great Culture Ambassador)’da ise şirketlerin kültür gelişimine hizmet eden kültür elçilik sisteminin kurulumu, faydaları ve mekanizması hakkında bilgi verilecek.

8 Kasım 2022’de Wyndham Grand İstanbul-Levent’te gerçekleştirilecek Great Place to Work® Türkiye People&Culture Day etkinliğine katılmak isteyenler, https://www.greatplacetowork.com.tr/etkinlikler/great-place-to-work-people-culture-day/ adresinden kaydolabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.