CHP gençliği Karaisalı’da

GÜNDEM 23.10.2016 - 16:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1637+ kez okundu.
 

CHP gençliği Karaisalı’da

  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. İl Gençlik Kolları bu kez Karaisalı ilçesinin  Bekirli köy okulundaki öğrencileri sevindirdi. Bekirli İlk Öğretim Okulu’ndaki öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını gideren İl Gençlik Kolları üyeleri öğrencilere Atatürk’lü bayraklar armağan ettiler. Köy kahvehanesinde köy sakinlerinin sorunlarını dinleyip onlarla birlikte gündemi değerlendiren İl Gençlik Kolları, CHP’nin halkçı politikalarını anlattılar. İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceklerini belirterek, “Eğitimin ülkemizin geleceği için önemini biliyoruz. Bunun için öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim görmesini istiyoruz. Onların eğitimine küçük de olsa bir katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.    

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. İl Gençlik Kolları bu kez Karaisalı ilçesinin  Bekirli köy okulundaki öğrencileri sevindirdi. Bekirli İlk Öğretim Okulu’ndaki öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını gideren İl Gençlik Kolları üyeleri öğrencilere Atatürk’lü bayraklar armağan ettiler. Köy kahvehanesinde köy sakinlerinin sorunlarını dinleyip onlarla birlikte gündemi değerlendiren İl Gençlik Kolları, CHP’nin halkçı politikalarını anlattılar.

İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, sosyal sorumluluk projelerini sürdüreceklerini belirterek, “Eğitimin ülkemizin geleceği için önemini biliyoruz. Bunun için öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim görmesini istiyoruz. Onların eğitimine küçük de olsa bir katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.