“Sarıkamış boynu bükük destandır”

SİYASET 23.12.2016 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1477+ kez okundu.
 

“Sarıkamış boynu bükük destandır”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Sarıkamış Harekâtı; tüm vatanın sathı, imkansızlığın son hattı, milletimizin kara bahtı, 90 bin yiğidin şahadet tahtıdır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş,”Sarıkamış Harekâtı, Mehmetçiğin boynu bükük destanıdır” dedi. SARIKAMIŞ HAREKATI’NIN 102 YIL DÖNÜMÜ Yusuf Baş, Sarıkamış Harekâtı’nın 102. Yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Sarıkamış Harekâtı; Türk Milleti’nin vatan aşkının simgesi, ülkü uğruna azmin, inancın, adanmışlığın eşsiz timsali, yokluğa kafa tutan, ölümün üzerine koşan Mehmetçiğin, Allahuekber Dağları’nda kar üzerine son nefesiyle yazdığı, boynu bükük destanıdır.” ifadesini kullandı. DÜŞMANA DEĞİL İKLİME MAĞLUP OLDU Yusuf Baş “Sarıkamış Harekâtı; tüm vatanın sathı, imkansızlığın son hattı, milletimizin kara bahtı, 90 bin yiğidin şahadet tahtıdır. Zorluğun doruğunda, çaresizliğin zirvesinde birkaç güne asırları sığdıran; düşmana değil, iklime mağlup olan Sarıkamış Harekâtının Yiğitleri Dünya durdukça unutulmayacak, hep milletimizin sinesinde yaşayacaktır. Sarıkamış’ta karları kefen olan o vatan evlatları milletimizin şanı, alnımızın akıdır.” diye konuştu. CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Üzerinde yaşadığımız vatan, tıpkı Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da olduğu gibi Sarıkamış’ta 102 yıl önce ortaya konan azmin, kararlılığın ve imanın bizlere bıraktığı mirastır. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; dün Sarıkamış Harekatı’nda verdiğimiz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anarken, bugün içeride ve dışarıda devletimizin ve milletimizin bekası uğruna toprağa düşen tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Sarıkamış Harekâtı; tüm vatanın sathı, imkansızlığın son hattı, milletimizin kara bahtı, 90 bin yiğidin şahadet tahtıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş,”Sarıkamış Harekâtı, Mehmetçiğin boynu bükük destanıdır” dedi.

SARIKAMIŞ HAREKATI’NIN 102 YIL DÖNÜMÜ

Yusuf Baş, Sarıkamış Harekâtı’nın 102. Yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Sarıkamış Harekâtı; Türk Milleti’nin vatan aşkının simgesi, ülkü uğruna azmin, inancın, adanmışlığın eşsiz timsali, yokluğa kafa tutan, ölümün üzerine koşan Mehmetçiğin, Allahuekber Dağları’nda kar üzerine son nefesiyle yazdığı, boynu bükük destanıdır.” ifadesini kullandı.

DÜŞMANA DEĞİL İKLİME MAĞLUP OLDU

Yusuf Baş “Sarıkamış Harekâtı; tüm vatanın sathı, imkansızlığın son hattı, milletimizin kara bahtı, 90 bin yiğidin şahadet tahtıdır. Zorluğun doruğunda, çaresizliğin zirvesinde birkaç güne asırları sığdıran; düşmana değil, iklime mağlup olan Sarıkamış Harekâtının Yiğitleri Dünya durdukça unutulmayacak, hep milletimizin sinesinde yaşayacaktır. Sarıkamış’ta karları kefen olan o vatan evlatları milletimizin şanı, alnımızın akıdır.” diye konuştu.

CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Üzerinde yaşadığımız vatan, tıpkı Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da olduğu gibi Sarıkamış’ta 102 yıl önce ortaya konan azmin, kararlılığın ve imanın bizlere bıraktığı mirastır. Bu mirasa canımız pahasına sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; dün Sarıkamış Harekatı’nda verdiğimiz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anarken, bugün içeride ve dışarıda devletimizin ve milletimizin bekası uğruna toprağa düşen tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.