ABD'de Havalimanını Kana Bulayan Cani Eski Asker Çıktı

DÜNYA 07.01.2017 - 11:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1608+ kez okundu.
 

ABD'de Havalimanını Kana Bulayan Cani Eski Asker Çıktı

ABD'nin Florida eyaletindeki Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanını kana bulayan saldırganın daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu ortaya çıktı.
FORT Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı'nı kana bulayan 26 yaşlarındaki saldırgan Esteban Santiago'nun, saldırıda kullandığı silahı bagajından çıkardığı ortaya çıktı. Havalimanını kana bulayan Esteban Santiago'nun, daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu ortaya çıktı. BAGAJDAN SİLAHI ÇIKARDI, SAĞA SOLA ATEŞ AÇTI Alaska'dan, Kanada bağlantılı olarak Florida'ya gelen Santiago, görgü tanıklarının ifadelerine göre, Terminal 2'de bagajını aldıktan sonra tuvalete gitti. Burada bagajından, check-in işlemini yaptırdığı silahı çıkaran saldırgan hedef gözetmeksizin sağa sola ateş etmeye başladı. 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Havalimanında büyük bir kaosa yol açan olay sırasında yolcular kendilerini koruyabilmek için apron da dahil değişik yerlere kaçışırken, 5 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 8 kişi de hastaneye kaldırıldı. SALDIRGAN ABD ORDUSUNDA GÖREV ALMIŞ BİRİ Daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu kaydedilen Santiago'nun, Florida'ya Alaska'dan geldiği ve bagaj alımı esnasında saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Yetkililer Santiago'nun, Alaska'dan uçağa bindiği sırada silahını beyan etmiş olduğunu, içinde silah olan bagajın uçağın kargo bölümünde taşınacağından buna izin verildiğini belirttiler.  
ABD'nin Florida eyaletindeki Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanını kana bulayan saldırganın daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu ortaya çıktı.

FORT Lauderdale-Hollywood Uluslararası Havalimanı'nı kana bulayan 26 yaşlarındaki saldırgan Esteban Santiago'nun, saldırıda kullandığı silahı bagajından çıkardığı ortaya çıktı. Havalimanını kana bulayan Esteban Santiago'nun, daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu ortaya çıktı.

BAGAJDAN SİLAHI ÇIKARDI, SAĞA SOLA ATEŞ AÇTI

Alaska'dan, Kanada bağlantılı olarak Florida'ya gelen Santiago, görgü tanıklarının ifadelerine göre, Terminal 2'de bagajını aldıktan sonra tuvalete gitti. Burada bagajından, check-in işlemini yaptırdığı silahı çıkaran saldırgan hedef gözetmeksizin sağa sola ateş etmeye başladı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Havalimanında büyük bir kaosa yol açan olay sırasında yolcular kendilerini koruyabilmek için apron da dahil değişik yerlere kaçışırken, 5 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 8 kişi de hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGAN ABD ORDUSUNDA GÖREV ALMIŞ BİRİ

Daha önce ABD ordusunda görev yaptığı ve Irak'ta bulunduğu kaydedilen Santiago'nun, Florida'ya Alaska'dan geldiği ve bagaj alımı esnasında saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Yetkililer Santiago'nun, Alaska'dan uçağa bindiği sırada silahını beyan etmiş olduğunu, içinde silah olan bagajın uçağın kargo bölümünde taşınacağından buna izin verildiğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.