Hakan Ünsal'dan Başkanlık Sistemine "Evet"

SPOR 28.01.2017 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1646+ kez okundu.
 

Hakan Ünsal'dan Başkanlık Sistemine "Evet"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile referandumda "evet" oyu kullanacağını duyurdu.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile başkanlık sistemine destek verdi. Twitter hesabı üzerinden bir video yayımlayan Hakan Ünsal, başkanlık sistemi için 'evet' dedi. Ünsal, yaptığı açıklamada, "Yeni ve büyük Türkiye'nin kuruluşuna şahitlik ettiğimiz bu günlerde en çok ihtiyaç duyulan bu değişiklikler için ben de 'varım' diyorum. "ALPAY ÖZALAN HOCAM SEN DE VAR MISIN?" Büyük devlet olmak için 'evet' diyorum. Büyük millet olmak için 'evet' diyorum. Ama en önemlisi devlet ve millet olarak hak ettiğimiz güzel şeyler için 'evet' diyorum. Sevgili Alpay Özalan hocam sen de var mısın?" ifadelerine yer verdi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile referandumda "evet" oyu kullanacağını duyurdu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile başkanlık sistemine destek verdi.

Twitter hesabı üzerinden bir video yayımlayan Hakan Ünsal, başkanlık sistemi için 'evet' dedi. Ünsal, yaptığı açıklamada, "Yeni ve büyük Türkiye'nin kuruluşuna şahitlik ettiğimiz bu günlerde en çok ihtiyaç duyulan bu değişiklikler için ben de 'varım' diyorum.

"ALPAY ÖZALAN HOCAM SEN DE VAR MISIN?"

Büyük devlet olmak için 'evet' diyorum. Büyük millet olmak için 'evet' diyorum. Ama en önemlisi devlet ve millet olarak hak ettiğimiz güzel şeyler için 'evet' diyorum. Sevgili Alpay Özalan hocam sen de var mısın?" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.