Künefeci Hasan Masat Ceyhan Şubesini açtı

26.03.2017 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2911+ kez okundu.
 

Künefeci Hasan Masat Ceyhan Şubesini açtı

Künefeci Hasan Masat 17.şubesinin açılışını Ceyhan’da yaparak, vatandaşa 60 metrelik künefe dağıttı. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Metin Taylancı ile birlikte açılış kurdelasını kesen Hasan Masat, hedeflerinin 85 metrelik künefe ile rekor kırmak olduğunu belirtti. ADANA-Kalite ve hijyeni ön planda tutan Künefeci Hasan Masat Ceyhan’da 17. Şubesinin açılışını oldukça renkli yaptı. 60 metre uzunluğunda künefeyi halka ve açılışa katılanlara ikram eden Künefeci Hasan Masat’ın açılışında izdiham yaşandı. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Metin Taylancı’nın yaptığı açılışa binlerce vatandaş da ilgi gösterdi. Hasan Masat ve oğlu Mehmet Ali Masat yaptıkları hizmetin asıl amacının istihdama katkı koymak olduğunu ifade ederek, ‘İşletmemizin 47. yılında 17. şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz.’dediler. Türkiye genelinde 2 üretim tesisi bulunan Künefeci Hasan Masat merkez Adana olmak üzere Ankara ve Adanalıların damak tadına hitap ediyor. Hasan Masat yaklaşık 125 personellerinin bulunduğunu belirterek, ‘Ceyhan’da da istihdama katkı koyduğumuzdan dolayı mutluyuz. Künefede rekor 82 metre, bu rekoru 85 metre ile kırmayı hedefliyoruz. Bugün bu rekoru kırmayı düşünüyorduk ama, 60 metrelik künefe ile rekora biraz daha yaklaştık. Gücümüz yettiği müddetçe Türkiye’nin her iline bir işletme açmayı istiyoruz. Sırada Niğde var. Ayrıca Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara güzergahında dağıtım ağımız devam ediyor. Adana’da 9, Ankara’da 8 şubemiz bulunuyor. Kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.’dedi. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise Türkiye’de istihdama katkı koyan işletmelerin yanında olduklarını söyleyerek, Hasan Masat’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılış kurdelasının kesiminden sonra Hasan Masat, Ünüvar, Ünlüsoy, Öztürk ve Taylancı vatandaşa künefe dağıttılar, sohbet ettiler.

Künefeci Hasan Masat 17.şubesinin açılışını Ceyhan’da yaparak, vatandaşa 60 metrelik künefe dağıttı. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Metin Taylancı ile birlikte açılış kurdelasını kesen Hasan Masat, hedeflerinin 85 metrelik künefe ile rekor kırmak olduğunu belirtti.

ADANA-Kalite ve hijyeni ön planda tutan Künefeci Hasan Masat Ceyhan’da 17. Şubesinin açılışını oldukça renkli yaptı.

60 metre uzunluğunda künefeyi halka ve açılışa katılanlara ikram eden Künefeci Hasan Masat’ın açılışında izdiham yaşandı.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Adana Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Metin Taylancı’nın yaptığı açılışa binlerce vatandaş da ilgi gösterdi.

Hasan Masat ve oğlu Mehmet Ali Masat yaptıkları hizmetin asıl amacının istihdama katkı koymak olduğunu ifade ederek, ‘İşletmemizin 47. yılında 17. şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz.’dediler.

Türkiye genelinde 2 üretim tesisi bulunan Künefeci Hasan Masat merkez Adana olmak üzere Ankara ve Adanalıların damak tadına hitap ediyor.

Hasan Masat yaklaşık 125 personellerinin bulunduğunu belirterek, ‘Ceyhan’da da istihdama katkı koyduğumuzdan dolayı mutluyuz. Künefede rekor 82 metre, bu rekoru 85 metre ile kırmayı hedefliyoruz. Bugün bu rekoru kırmayı düşünüyorduk ama, 60 metrelik künefe ile rekora biraz daha yaklaştık. Gücümüz yettiği müddetçe Türkiye’nin her iline bir işletme açmayı istiyoruz. Sırada Niğde var. Ayrıca Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale ve Ankara güzergahında dağıtım ağımız devam ediyor. Adana’da 9, Ankara’da 8 şubemiz bulunuyor. Kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.’dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ise Türkiye’de istihdama katkı koyan işletmelerin yanında olduklarını söyleyerek, Hasan Masat’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Açılış kurdelasının kesiminden sonra Hasan Masat, Ünüvar, Ünlüsoy, Öztürk ve Taylancı vatandaşa künefe dağıttılar, sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.