GÜNDOGDU KOLEJINDEN YGS'DE ÜSTÜN BASARI

EĞİTİM 03.04.2017 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2278+ kez okundu.
 

GÜNDOGDU KOLEJINDEN YGS'DE ÜSTÜN BASARI

  Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin 2017 YGS sınavında aldığı üstün başarı büyük sevinç yarattı. AGK’nın, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na katılan 2 milyon 100 bin öğrenci arasında ilk 200'de 3, ilk 1000'de 4, ilk 5000'de 8, ilk 10000'de 12 öğrencisi yer alarak büyük sevinç yarattı.   BAŞARIMIZ ARTARAK SÜRECEK Adana Gündoğdu Koleji Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, “Bu başarı 4 yıllık lise eğitimin birikimi, veli, öğretmen ve öğrenci üçgeninin sistemli çalışmasının ürünüdür. Gündoğdu Koleji öğrencilerinin her sınavda başarılı olması güçlü ekip ve güçlü öğretmen kadrosundan geçmektedir. Başarılarımızın artarak devam etmesi için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarının gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerimizi kutlarız” dedi. 

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin 2017 YGS sınavında aldığı üstün başarı büyük sevinç yarattı.

AGK’nın, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na katılan 2 milyon 100 bin öğrenci arasında ilk 200'de 3, ilk 1000'de 4, ilk 5000'de 8, ilk 10000'de 12 öğrencisi yer alarak büyük sevinç yarattı.  

BAŞARIMIZ ARTARAK SÜRECEK

Adana Gündoğdu Koleji Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, “Bu başarı 4 yıllık lise eğitimin birikimi, veli, öğretmen ve öğrenci üçgeninin sistemli çalışmasının ürünüdür. Gündoğdu Koleji öğrencilerinin her sınavda başarılı olması güçlü ekip ve güçlü öğretmen kadrosundan geçmektedir. Başarılarımızın artarak devam etmesi için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarının gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerimizi kutlarız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.