SİVASLILAR KAHVALTIDA BULUŞTU

KÜLTÜR-SANAT 09.04.2017 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2103+ kez okundu.
 

SİVASLILAR KAHVALTIDA BULUŞTU

  ADANA-Sivaslılar Bahar Kahvaltısı’nda buluştu. Adana’da yaşayan Sivaslıların aynı çatı altında toplandığı Sivaslılar Derneği ile Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı  Günay Şahin’in birlikte organize ettiği kahvaltıya kentin önemli isimleri de katıldı. HOŞGÖRÜ VURGUSU Sivaslıların kucaklaştığı ve hasret giderdiği kahvaltı etkinliğinde yöresel kültürün unutulmaması, değerlerin korunması, dayanışmanın sağlanması, sevgi, barış ve hoşgörünün önemine vurgu yapıldı. HASRET GİDERDİLER Yeşilyurt Mahallesi, 70607 sokakta bulunan SSK lojmanları yanındaki alanda gerçekleştirilen kahvaltıda birbirini tanımayanlar tanışırken, diğer konuklar ise uzun uzun sohbet edip hasret giderdi.   Derneğin bahar kahvatısı konukları ise önemli isimlerdi. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Akıncı ve Ulaş Çetinkaya ile CHP Gençlik Kolları yöneticileri ile üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  (EGEMEN)

 

ADANA-Sivaslılar Bahar Kahvaltısı’nda buluştu. Adana’da yaşayan Sivaslıların aynı çatı altında toplandığı Sivaslılar Derneği ile Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı  Günay Şahin’in birlikte organize ettiği kahvaltıya kentin önemli isimleri de katıldı.

HOŞGÖRÜ VURGUSU

Sivaslıların kucaklaştığı ve hasret giderdiği kahvaltı etkinliğinde yöresel kültürün unutulmaması, değerlerin korunması, dayanışmanın sağlanması, sevgi, barış ve hoşgörünün önemine vurgu yapıldı.

HASRET GİDERDİLER

Yeşilyurt Mahallesi, 70607 sokakta bulunan SSK lojmanları yanındaki alanda gerçekleştirilen kahvaltıda birbirini tanımayanlar tanışırken, diğer konuklar ise uzun uzun sohbet edip hasret giderdi.

 

Derneğin bahar kahvatısı konukları ise önemli isimlerdi. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Akıncı ve Ulaş Çetinkaya ile CHP Gençlik Kolları yöneticileri ile üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.  (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.