HEMŞİRELİK HAFTASINI KUTLADILAR

KÜLTÜR-SANAT 19.05.2017 - 10:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2813+ kez okundu.
 

HEMŞİRELİK HAFTASINI KUTLADILAR

Acıbadem Adana Hastanesi’nde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanan Hemşirelik Haftası, son gün konferans salonunda verilen kokteyl ile sonlandı. Hafta boyunca kurs düzenlediler Acıbadem Adana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri ve Onkoloji Hemşireleri Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen TİTAN kursu (Hemşireler için kanserli hastalarda hematolojik toksisitelerin önlenmesi, tanılanması ve bakım uygulamaları) sonrası düzenlenen kokteylde kürsüye gelen Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Alkaya, her sene hemşirelik haftası kutlamaları kapsamında yaptıkları çeşitli etkinlikler ve kurslarla kendilerini mesleklerinde geliştirmek isteyen hemşirelere bu imkanı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Hemşirelik haftası kokteyl ile sonlandı Düzenlenen kursun ardından verilen kokteyle hastanenin tüm doktorları ve çalışanları katılırken hemşirelik haftasının kapanış konuşmasını Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak yaptı. Konuşmasında hemşirelerin hastaların sağlığı adına verdikleri yoğun emeğe teşekkür eden Prof. Dr. Bülent Soyupak, hemşirelik mesleğine katkı yapmaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek bu tarz kurslar ve seminerler vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 



Acıbadem Adana Hastanesi’nde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanan Hemşirelik Haftası, son gün konferans salonunda verilen kokteyl ile sonlandı.


Hafta boyunca kurs düzenlediler

Acıbadem Adana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri ve Onkoloji Hemşireleri Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen TİTAN kursu (Hemşireler için kanserli hastalarda hematolojik toksisitelerin önlenmesi, tanılanması ve bakım uygulamaları) sonrası düzenlenen kokteylde kürsüye gelen Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Alkaya, her sene hemşirelik haftası kutlamaları kapsamında yaptıkları çeşitli etkinlikler ve kurslarla kendilerini mesleklerinde geliştirmek isteyen hemşirelere bu imkanı sunmaya çalıştıklarını söyledi.


Hemşirelik haftası kokteyl ile sonlandı

Düzenlenen kursun ardından verilen kokteyle hastanenin tüm doktorları ve çalışanları katılırken hemşirelik haftasının kapanış konuşmasını Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak yaptı. Konuşmasında hemşirelerin hastaların sağlığı adına verdikleri yoğun emeğe teşekkür eden Prof. Dr. Bülent Soyupak, hemşirelik mesleğine katkı yapmaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek bu tarz kurslar ve seminerler vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.