DEMİRTAŞ, POLİS UYGULAMA NOKTASINI DENETLEDİ

GÜNDEM 24.07.2017 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1467+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, POLİS UYGULAMA NOKTASINI DENETLEDİ

  Vali Mahmut Demirtaş, Mersin-Adana il sınırında bulunan polis uygulama noktasında denetlemede bulunarak, polislerden bilgi aldı.   DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK   Kent girişindeki uygulama noktalarını aralıksız denetleyen Vali Demirtaş, ilin güvenliği konusunda uygulama ve arama noktalarının önemine işaret ederek, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğin sağlanmasında emniyet güçlerimiz, gereken tüm tedbirleri almaktadır” dedi.   EMNİYET GÜÇLERİNE YARDIMCI OLAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR   Vali Demirtaş, uygulama noktalarında görev yapan emniyet güçlerine, kolaylık ve anlayış gösteren vatandaşlara da teşekkür etti.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, Mersin-Adana il sınırında bulunan polis uygulama noktasında denetlemede bulunarak, polislerden bilgi aldı.

 

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

 

Kent girişindeki uygulama noktalarını aralıksız denetleyen Vali Demirtaş, ilin güvenliği konusunda uygulama ve arama noktalarının önemine işaret ederek, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğin sağlanmasında emniyet güçlerimiz, gereken tüm tedbirleri almaktadır” dedi.

 

EMNİYET GÜÇLERİNE YARDIMCI OLAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

 

Vali Demirtaş, uygulama noktalarında görev yapan emniyet güçlerine, kolaylık ve anlayış gösteren vatandaşlara da teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.