GÜLÜŞÜNÜZÜ TASARLAMAK SİZİN ELİNİZDE !

SAĞLIK-YAŞAM 25.08.2017 - 14:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2676+ kez okundu.
 

GÜLÜŞÜNÜZÜ TASARLAMAK SİZİN ELİNİZDE !

    Protez ve İmplantoloji Uzmanı Dr. Dt. İlker Arslan, yıllar önce dişler sağlıklı yemek yeme üzerineydi ama günümüzde trend değişti ve dişlerin güzel görünmesi ön planda. Dijital Gülümseme Tasarımı ile hastanın yüzüne en uygun dişler planlanıyor ve ideal bir gülümseme oluşturuluyor" dedi.  Diş ve diş etlerindeki şekil ve renk bozukluklarının da bireylerde psikolojik rahatsızlıklara varan etkilere neden olabildiğini anlatan Diş Hekimi İlker Arslan, "Güzel bir gülüş, düzgün, lekesiz ve çarpık olmayan dişler için estetik diş hekimliği son yıllarda daha da ön plana çıkmaya başladı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık hastalar dişlerinin son halini tedavi süreci başlamadan görme fırsatı yakalıyor. Uzman diş hekimlerinin kullandığı Dijital Gülümseme Tasarımı ile hastanın yüzüne en uygun dişler planlanıyor ve ideal bir gülümseme ile oluşturuluyor. " dedi.     Diş estetiğine başlanmadan Dijital Gülümseme Tasarımı ile diş üzerinde herhangi bir girişimsel işlem yapılmadan dişlerin son halinin görülebileceğini ifade eden DentSuadiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Protez ve İmplantoloji Uzmanı Diş Hekimi İlker Arslan , " Gülümseme Tasarımına başlarken öncelikle panoramik diş filminiz çekilir. Diş röntgeninin sonucuna göre yüz hatlarınız da dikkate alınarak yapılması gereken tüm işlemler, istek ve ihtiyaçlarınıza göre sıralanır. Bu sayede çok kısa sürede istediğiniz gülümseme tasarımına kendi yüz hattınıza uygun olarak sahip olabilirsiniz” diye konuştu.       Protez ve İmplantoloji Uzmanı İlker Arslan, son olarak sözlerine şöyle devam etti: "Diş estetiği için erkeklere oranla kadınlar daha fazla başvuru yapsa da gülüş tasarımı oyuncular, mankenler ve bakımlarına özen gösteren metroseksüel erkeklerin de tercihi oluyor. Kadınlar ve erkekler arasında Hollywood Gülümsemesi oldukça popüler. Gülmeden poz verenler diş estetiği yaptırdıktan sonra fotoğraf çekinirken gülümsemeye başlıyor, hayata bakış açıları değişiyor."    

 

  Protez ve İmplantoloji Uzmanı Dr. Dt. İlker Arslan, yıllar önce dişler sağlıklı yemek yeme üzerineydi ama günümüzde trend değişti ve dişlerin güzel görünmesi ön planda. Dijital Gülümseme Tasarımı ile hastanın yüzüne en uygun dişler planlanıyor ve ideal bir gülümseme oluşturuluyor" dedi.

 Diş ve diş etlerindeki şekil ve renk bozukluklarının da bireylerde psikolojik rahatsızlıklara varan etkilere neden olabildiğini anlatan Diş Hekimi İlker Arslan, "Güzel bir gülüş, düzgün, lekesiz ve çarpık olmayan dişler için estetik diş hekimliği son yıllarda daha da ön plana çıkmaya başladı. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık hastalar dişlerinin son halini tedavi süreci başlamadan görme fırsatı yakalıyor. Uzman diş hekimlerinin kullandığı Dijital Gülümseme Tasarımı ile hastanın yüzüne en uygun dişler planlanıyor ve ideal bir gülümseme ile oluşturuluyor. " dedi.

 

  Diş estetiğine başlanmadan Dijital Gülümseme Tasarımı ile diş üzerinde herhangi bir girişimsel işlem yapılmadan dişlerin son halinin görülebileceğini ifade eden DentSuadiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Protez ve İmplantoloji Uzmanı Diş Hekimi İlker Arslan , " Gülümseme Tasarımına başlarken öncelikle panoramik diş filminiz çekilir. Diş röntgeninin sonucuna göre yüz hatlarınız da dikkate alınarak yapılması gereken tüm işlemler, istek ve ihtiyaçlarınıza göre sıralanır. Bu sayede çok kısa sürede istediğiniz gülümseme tasarımına kendi yüz hattınıza uygun olarak sahip olabilirsiniz” diye konuştu. 

 

   Protez ve İmplantoloji Uzmanı İlker Arslan, son olarak sözlerine şöyle devam etti: "Diş estetiği için erkeklere oranla kadınlar daha fazla başvuru yapsa da gülüş tasarımı oyuncular, mankenler ve bakımlarına özen gösteren metroseksüel erkeklerin de tercihi oluyor. Kadınlar ve erkekler arasında Hollywood Gülümsemesi oldukça popüler. Gülmeden poz verenler diş estetiği yaptırdıktan sonra fotoğraf çekinirken gülümsemeye başlıyor, hayata bakış açıları değişiyor."

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.