Çukurova SİFED Başkanı Doğan'dan yeni yıl mesajı

GÜNDEM 28.12.2017 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1165+ kez okundu.
 

Çukurova SİFED Başkanı Doğan'dan yeni yıl mesajı

  Doğan: “Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasında yer alabilecek kudrette sahip”   Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, yayımladığı mesajda, 2017’nin, Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafya başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde sorunlu ve sıkıntılı geçtiğini söyledi.   Türkiye’nin yanı başındaki komşu ülke Suriye’de yıllarca süren iç savaş, terör saldırıları, siyasi gelişmeler, diplomatik gerilimler ve ekonomik kaygıların olduğu bir yılı geride bıraktıklarını belirten Doğan, “Gerek ülkemizde ve gerekse bölgemizde yaşanan tüm olumsuzlukları iş dünyası olarak endişeyle izliyoruz.  Özellikle ülkemizdeki olumsuzluklarla ilgili yaşadığımız bazı endişelerin, her alanda atılacak olumlu adımlarla sevince dönüşmesini arzuluyoruz” dedi.   “Tüm olumsuzluklara karşın, 2017’de kuruluşunun 94’üncü yılını kutlayan Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasında yer alabilecek kudrette sahip” ifadelerini kullanan Doğan, şunları kaydetti:   “Her alanda güçlü bir Türkiye hayalini gerçekleştirmek, öncelikle iktidar kanadının toplumun her kesiminin beklentilerini karşılayacak adımlar atması, iş dünyasının ise moralini yüksek tutup daha çok çalışarak, üreterek, yeni iş fırsatları ve istihdam yaratacak atılımlar yapmasıyla mümkündür. Bunun yolu da toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine, laik ve evrensel hukuk ilkelerine, demokrasimize bağlı olarak siyasal, toplumsal, eğitim, kültür ve ekonomi alanlarındaki reformlara sahip çıkmaktan geçmektedir. Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni ve gelecek yıllarda üretimin bol, dağıtımın adil olduğu, ülkemiz ve tüm dünyada savaşların, terörün,  şiddetin, kin ve nefretin olmadığı, sevginin ve barışın egemen olduğu bir yaşam diliyorum.”

 

Doğan: “Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasında yer alabilecek kudrette sahip”

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, yayımladığı mesajda, 2017’nin, Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafya başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde sorunlu ve sıkıntılı geçtiğini söyledi.

 

Türkiye’nin yanı başındaki komşu ülke Suriye’de yıllarca süren iç savaş, terör saldırıları, siyasi gelişmeler, diplomatik gerilimler ve ekonomik kaygıların olduğu bir yılı geride bıraktıklarını belirten Doğan, “Gerek ülkemizde ve gerekse bölgemizde yaşanan tüm olumsuzlukları iş dünyası olarak endişeyle izliyoruz.  Özellikle ülkemizdeki olumsuzluklarla ilgili yaşadığımız bazı endişelerin, her alanda atılacak olumlu adımlarla sevince dönüşmesini arzuluyoruz” dedi.

 

“Tüm olumsuzluklara karşın, 2017’de kuruluşunun 94’üncü yılını kutlayan Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasında yer alabilecek kudrette sahip” ifadelerini kullanan Doğan, şunları kaydetti:

 

“Her alanda güçlü bir Türkiye hayalini gerçekleştirmek, öncelikle iktidar kanadının toplumun her kesiminin beklentilerini karşılayacak adımlar atması, iş dünyasının ise moralini yüksek tutup daha çok çalışarak, üreterek, yeni iş fırsatları ve istihdam yaratacak atılımlar yapmasıyla mümkündür. Bunun yolu da toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine, laik ve evrensel hukuk ilkelerine, demokrasimize bağlı olarak siyasal, toplumsal, eğitim, kültür ve ekonomi alanlarındaki reformlara sahip çıkmaktan geçmektedir. Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni ve gelecek yıllarda üretimin bol, dağıtımın adil olduğu, ülkemiz ve tüm dünyada savaşların, terörün,  şiddetin, kin ve nefretin olmadığı, sevginin ve barışın egemen olduğu bir yaşam diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.