Gelişim projesi 2. etap bölge yüzme müsabakaları yapıldı

GÜNDEM 30.07.2018 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1701+ kez okundu.
 

Gelişim projesi 2. etap bölge yüzme müsabakaları yapıldı

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan "11-12 yaş Gelişim Projesi 2. Etap Bölge Müsabakaları "  Adana Atatürk Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Ailelerin ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve 2 gün süren müsabakalara Adana, Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Mersin ve Nevşehir illerinde faaliyet gösteren 28 kulüpten 52’si bayan toplam 120 sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar serbest , kelebek, kurbağalama, sırt üstü ve karışık bayrak kategorilerinde gerçekleştirildi. Müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel ve Atatürk Yüzme Havuzu Amiri Selçuk Babacan’da yerinde izledi.

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan "11-12 yaş Gelişim Projesi 2. Etap Bölge Müsabakaları "  Adana Atatürk Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Ailelerin ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve 2 gün süren müsabakalara Adana, Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Mersin ve Nevşehir illerinde faaliyet gösteren 28 kulüpten 52’si bayan toplam 120 sporcu katıldı.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar serbest , kelebek, kurbağalama, sırt üstü ve karışık bayrak kategorilerinde gerçekleştirildi.

Müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel ve Atatürk Yüzme Havuzu Amiri Selçuk Babacan’da yerinde izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.