YEREL RADYOLARDAN FESTİVALE İSYAN!

GÜNDEM 28.09.2018 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2157+ kez okundu.
 

YEREL RADYOLARDAN FESTİVALE İSYAN!

Adana’da bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Film Festivali'ne yerel radyolardan tepki geldi. Yerel radyolar, “Son dakika” haberiyle reklam alamadıklarını öne sürerek festivalde yüklenici firmanın şartnameye uymadığını duyurdu.  ŞARTNAMEYE UYULMUYOR Radyolardan yayınlanan haberlerde; “25’incisi yapılan Adana Film Festivali etkinlikleri radyo yayınları ile hedef kitleye duyurulur denilmesine rağmen ihaleyi alan firmanın Adana’da yerel radyoları yok sayma ve etkisizmiş gibi gösterme çabası bir yana ihale şartnamesinde yer almasına rağmen şartnameye uyulmamasının en bariz örneğidir” denildi.  SÖZ KONUSU PARA DEĞİL YOK SAYILMAK  Son dakika haberinde özetle şu görüşlere yer verildi: “Adana Film Festivali, hiç bu kadar küçük düşürülmemiş ve hiçbir zaman bu kadar itibarsızlaştırılmamıştır. Festival haftasında 20 radyoda Adana Film Festivali genel duyurusu 18 gün 6 periyotta yayınlandığı şeklinde ihale dosyasında yer almasına rağmen bu kalem de yerine getirilmemiştir. Burada söz konusu para değil yerel medyanın yerel radyoların festivalde yok sayılmasıdır. İhale şartnamesinde yer almasına rağmen yerel radyoların festival dışına atılması, etkisiz yayıncı gibi gösterilmesi, bu ihaleyi alan yüklenici firmanın haddi de değildir, işi de değildir. Adana hepimizin, demokrasinin en gür sesi olan yerel medyayı yok sayan bir anlayışa her zaman karşıyız. Yerel medyana sahip çık.”  22 Eylül Cumartesi günü başlayan festival 30 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.

Adana’da bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Film Festivali'ne yerel radyolardan tepki geldi. Yerel radyolar, “Son dakika” haberiyle reklam alamadıklarını öne sürerek festivalde yüklenici firmanın şartnameye uymadığını duyurdu. 

ŞARTNAMEYE UYULMUYOR
Radyolardan yayınlanan haberlerde; “25’incisi yapılan Adana Film Festivali etkinlikleri radyo yayınları ile hedef kitleye duyurulur denilmesine rağmen ihaleyi alan firmanın Adana’da yerel radyoları yok sayma ve etkisizmiş gibi gösterme çabası bir yana ihale şartnamesinde yer almasına rağmen şartnameye uyulmamasının en bariz örneğidir” denildi. 
SÖZ KONUSU PARA DEĞİL YOK SAYILMAK 
Son dakika haberinde özetle şu görüşlere yer verildi: “Adana Film Festivali, hiç bu kadar küçük düşürülmemiş ve hiçbir zaman bu kadar itibarsızlaştırılmamıştır. Festival haftasında 20 radyoda Adana Film Festivali genel duyurusu 18 gün 6 periyotta yayınlandığı şeklinde ihale dosyasında yer almasına rağmen bu kalem de yerine getirilmemiştir. Burada söz konusu para değil yerel medyanın yerel radyoların festivalde yok sayılmasıdır. İhale şartnamesinde yer almasına rağmen yerel radyoların festival dışına atılması, etkisiz yayıncı gibi gösterilmesi, bu ihaleyi alan yüklenici firmanın haddi de değildir, işi de değildir. Adana hepimizin, demokrasinin en gür sesi olan yerel medyayı yok sayan bir anlayışa her zaman karşıyız. Yerel medyana sahip çık.” 
22 Eylül Cumartesi günü başlayan festival 30 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.