MUHTARI ÇİLEDEN ÇIKARAN KREŞ!

GÜNDEM 28.10.2018 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1997+ kez okundu.
 

MUHTARI ÇİLEDEN ÇIKARAN KREŞ!

  YAZIKLAR OLSUN SEYHAN BELEDİYESİ! Adana’nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi’nce Yeşilyurt mahallesinde yaptırılan ve Cumhuriyet bayramı öncesi hizmete açılan kreşle ilgili kendine bilgi verilmediğini ileri süren muhtar Günay Şahin, sosyal medya hesabından Başkan Zeydan Karalar ile belediye yetkililerine büyük tepki gösterdi. Şahin, “Yazıklar olsun Seyhan Belediyesi! Sen muhtarını bu kadar dış kapının mandalı yaparsan seçim zamanı da o muhtar ve mahalleli seni kapıda bekletir bizden söylemesi” dedi.  SOSYAL MEDYADAN PATLADI! Muhtar Günay Şahin, kendi kişisel hesabından yaptığı açıklamada, Yeşilyurt’a kreş yapımı için büyük mücadele verdiğini hatırlatarak, kayıt alma sürecinden bu yana Seyhan Belediyesi’nin kreşlerle ilgilenen Müdürü İbrahim Hakverdi’yi arayıp bilgi almaya bunu da vatandaşlarla paylaşmaya çalıştığını bildirdi. Şahin, hiç bir aramasında kendisine net net bilgi verilmediğini ve kreşin dışında tutulması için ayrı bir çaba sarf edildiğini ileri sürdü.  BAŞKANI DA MÜDÜRÜ DE KINIYORUM Mahalle sakinlerinin konuyla ilgili kendisinden haber beklediğini aktaran Şahin, “Müdürü arayıp bilgi alamadığımı Seyhan Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a bildirmeme rağmen bugüne kadar kendisinden dönüş alamadım. Ne zaman açılacağı bir türlü belli olmayan kreşin eğitime başladığını mahalle sakinlerimden öğrendim. Mahallesine hizmet eden bir muhtarı hiçe sayan, bilgi verme nezaketinde bulunmayan müdürünü de başkanını da kınıyorum.” KİMLER TORPİLLE KAYIT YAPTIRDI? Muhtar Günay Şahin, kreşte kayıtların gizli tutulduğunu ileri sürerek, “Hangi torpilli şahısların çocukları kayıt edildi? Size güvenerek bekleyen dar gelirli ailelerin kayıt olamayan çocukları eğitimden mahrum mu kalacak?” diye sordu. Şahin, şöyle dedi: “Siz de haklısınız / Bizi kayıtlara dahil edip listeyi paylaşsaydınız bunu mahallemizle paylaşacaktık ve kreşten gerçekten burada ikamet eden dar gelirli ailelerin çocukları faydalanacaktı. Sizin torpillileriniz kayıt dışı kalacaktı.”

 


YAZIKLAR OLSUN SEYHAN BELEDİYESİ!
Adana’nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi’nce Yeşilyurt mahallesinde yaptırılan ve Cumhuriyet bayramı öncesi hizmete açılan kreşle ilgili kendine bilgi verilmediğini ileri süren muhtar Günay Şahin, sosyal medya hesabından Başkan Zeydan Karalar ile belediye yetkililerine büyük tepki gösterdi. Şahin, “Yazıklar olsun Seyhan Belediyesi! Sen muhtarını bu kadar dış kapının mandalı yaparsan seçim zamanı da o muhtar ve mahalleli seni kapıda bekletir bizden söylemesi” dedi. 
SOSYAL MEDYADAN PATLADI!
Muhtar Günay Şahin, kendi kişisel hesabından yaptığı açıklamada, Yeşilyurt’a kreş yapımı için büyük mücadele verdiğini hatırlatarak, kayıt alma sürecinden bu yana Seyhan Belediyesi’nin kreşlerle ilgilenen Müdürü İbrahim Hakverdi’yi arayıp bilgi almaya bunu da vatandaşlarla paylaşmaya çalıştığını bildirdi. Şahin, hiç bir aramasında kendisine net net bilgi verilmediğini ve kreşin dışında tutulması için ayrı bir çaba sarf edildiğini ileri sürdü. 
BAŞKANI DA MÜDÜRÜ DE KINIYORUM
Mahalle sakinlerinin konuyla ilgili kendisinden haber beklediğini aktaran Şahin, “Müdürü arayıp bilgi alamadığımı Seyhan Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a bildirmeme rağmen bugüne kadar kendisinden dönüş alamadım. Ne zaman açılacağı bir türlü belli olmayan kreşin eğitime başladığını mahalle sakinlerimden öğrendim. Mahallesine hizmet eden bir muhtarı hiçe sayan, bilgi verme nezaketinde bulunmayan müdürünü de başkanını da kınıyorum.”
KİMLER TORPİLLE KAYIT YAPTIRDI?
Muhtar Günay Şahin, kreşte kayıtların gizli tutulduğunu ileri sürerek, “Hangi torpilli şahısların çocukları kayıt edildi? Size güvenerek bekleyen dar gelirli ailelerin kayıt olamayan çocukları eğitimden mahrum mu kalacak?” diye sordu. Şahin, şöyle dedi: “Siz de haklısınız / Bizi kayıtlara dahil edip listeyi paylaşsaydınız bunu mahallemizle paylaşacaktık ve kreşten gerçekten burada ikamet eden dar gelirli ailelerin çocukları faydalanacaktı. Sizin torpillileriniz kayıt dışı kalacaktı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.