Gündoğdu ile gurur duyuyoruz

GÜNDEM 07.10.2020 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1683+ kez okundu.
 

Gündoğdu ile gurur duyuyoruz

Çukurova ilçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Gündoğdu Vakfını ziyaret edip Vakıf Başkanı Dr. Gündoğdu ile sohbet etti GÖKHAN GÜNDOĞDU ÖNEMLİ BİR KARDEŞİMİZ Gündoğdu Vakfı Eğitim kurumlarının başarısı ile gurur duyduklarını ve herzaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Gökhan Gündoğdu benim için özel bir insan kardeşliğinden onur duyduğum çok başarılı ve kendini eğitime adamış bir kardeşimiz.  Gündoğdu ile biz gurur duyuyoruz özellikle Çukurova ilçemizde olmasından dolayı ayrı bir gurur duyuyoruz. Kardeşimizin başarılarını uzaktan izlemeyelim gelelim yerinde görelim dedik çokta mutlu ayrılıyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi. BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’da zor bir süreçten başarı ile geçtiklerini ve desteğini herzaman yanlarında gördükleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade etti.      

Çukurova ilçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Gündoğdu Vakfını ziyaret edip Vakıf Başkanı Dr. Gündoğdu ile sohbet etti

GÖKHAN GÜNDOĞDU ÖNEMLİ BİR KARDEŞİMİZ

Gündoğdu Vakfı Eğitim kurumlarının başarısı ile gurur duyduklarını ve herzaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, “Gökhan Gündoğdu benim için özel bir insan kardeşliğinden onur duyduğum çok başarılı ve kendini eğitime adamış bir kardeşimiz. 

Gündoğdu ile biz gurur duyuyoruz özellikle Çukurova ilçemizde olmasından dolayı ayrı bir gurur duyuyoruz. Kardeşimizin başarılarını uzaktan izlemeyelim gelelim yerinde görelim dedik çokta mutlu ayrılıyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’da zor bir süreçten başarı ile geçtiklerini ve desteğini herzaman yanlarında gördükleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in ziyaretinden memnunluk duyduklarını ifade etti.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.