DENİZLİ’YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

GÜNDEM 19.01.2021 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2675+ kez okundu.
 

DENİZLİ’YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

  Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye doğum günü sürprizi yaptı.  Önce çiçek gönderen Kocaispir, daha sonra ise doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı. Doğum günü için Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmus Baysal da Denizli’nin yanındaydı. Başkan Kocaispir, telefonla görüştüğü Denizli’ye sağlık ve başarı dilerken Denizli de Başkan Kocaispir’e nezaketinden dolayı teşekkür etti.   Yeni yaşına giren Hakan Denizli, doğum günü pastasını Şehmus Baysal, oğlu Egemen ve çalışanlarıyla keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye doğum günü sürprizi yaptı. 
Önce çiçek gönderen Kocaispir, daha sonra ise doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı. Doğum günü için Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Şehmus Baysal da Denizli’nin yanındaydı. Başkan Kocaispir, telefonla görüştüğü Denizli’ye sağlık ve başarı dilerken Denizli de Başkan Kocaispir’e nezaketinden dolayı teşekkür etti.  
Yeni yaşına giren Hakan Denizli, doğum günü pastasını Şehmus Baysal, oğlu Egemen ve çalışanlarıyla keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.