İSİMLERİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAK

GÜNDEM 21.02.2024 - 11:50, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:05 1890+ kez okundu.
 

İSİMLERİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAK

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi, hayatını kaybedenlerin acısını yüreklerimizde hala taze tutuyor. Adana'nın Çukurova ilçesinde, apartman çökmesi sonucu Gülşen Yürür Erdoğdu, eşi Atilla Erdoğdu ve kızları Hilal ve Zeynep Su'nun hayatını kaybetmesi, birçok insanın yüreğini dağladı.
Deprem Şehidi Gülşen Yürür Erdoğdu ve Ailesi Unutulmayacak.  Ancak bu acı, sevdiklerinin adını yaşatmak için bir neden oldu.Yürür ailesi, Sarıçam ilçesinde bulunan Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu'na çok amaçlı bir salon yaptırarak sevdiklerinin adını sonsuza dek yaşatacakları bir anı mekânı oluşturdu. "Gülşen Yürür Erdoğdu Çok Amaçlı Toplantı Salonu" adı verilen bu salon, ailenin sevgi ve fedakârlık dolu hatıralarını gelecek nesillere taşıyacak. SALON SEVGİYE VE HÜZNE AÇIK KALACAK Açılış programı, duygusal anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç'ın da katıldığı programda, toplumsal dayanışma ve birlik mesajları ön plana çıktı. Okul müdürü Durmuş Ali Erdoğan'un yaptığı selamlama konuşması ve Buse Yürür'ün duygusal konuşması, salonda hüzünlü anlar yaşanmasına sebep oldu.Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri de, 2-E sınıfı öğrencilerinin sunduğu "Bir Deprem Masalı" tiyatro gösterisiydi. Bu gösteri, depremin yıkıcı etkilerini hatırlatarak toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyordu. Gülşen Yürür Erdoğdu'nun adını yaşatmak için bir araya gelen misafirler, duygusal anılarla dolu bu özel günü unutulmaz kıldılar. Aile adına Gülseven Yürür ve Bülent Yürür'e plaket ve çiçek takdim edilerek program sonlandırıldı. Ancak bu salonun kapıları, sevgi ve hüzün dolu hatıralarla daima açık olacak.
Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi, hayatını kaybedenlerin acısını yüreklerimizde hala taze tutuyor. Adana'nın Çukurova ilçesinde, apartman çökmesi sonucu Gülşen Yürür Erdoğdu, eşi Atilla Erdoğdu ve kızları Hilal ve Zeynep Su'nun hayatını kaybetmesi, birçok insanın yüreğini dağladı.

Deprem Şehidi Gülşen Yürür Erdoğdu ve Ailesi Unutulmayacak. 


Ancak bu acı, sevdiklerinin adını yaşatmak için bir neden oldu.Yürür ailesi, Sarıçam ilçesinde bulunan Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu'na çok amaçlı bir salon yaptırarak sevdiklerinin adını sonsuza dek yaşatacakları bir anı mekânı oluşturdu. "Gülşen Yürür Erdoğdu Çok Amaçlı Toplantı Salonu" adı verilen bu salon, ailenin sevgi ve fedakârlık dolu hatıralarını gelecek nesillere taşıyacak.

SALON SEVGİYE VE HÜZNE AÇIK KALACAK
Açılış programı, duygusal anların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç'ın da katıldığı programda, toplumsal dayanışma ve birlik mesajları ön plana çıktı. Okul müdürü Durmuş Ali Erdoğan'un yaptığı selamlama konuşması ve Buse Yürür'ün duygusal konuşması, salonda hüzünlü anlar yaşanmasına sebep oldu.Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri de, 2-E sınıfı öğrencilerinin sunduğu "Bir Deprem Masalı" tiyatro gösterisiydi. Bu gösteri, depremin yıkıcı etkilerini hatırlatarak toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyordu. Gülşen Yürür Erdoğdu'nun adını yaşatmak için bir araya gelen misafirler, duygusal anılarla dolu bu özel günü unutulmaz kıldılar. Aile adına Gülseven Yürür ve Bülent Yürür'e plaket ve çiçek takdim edilerek program sonlandırıldı. Ancak bu salonun kapıları, sevgi ve hüzün dolu hatıralarla daima açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.