KATAR’A POZANTI ÇİLEĞİ

EKONOMİ 07.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2321+ kez okundu.
 

KATAR’A POZANTI ÇİLEĞİ

Ortadoğu’nun en zengin ülkelerinden Katar’la Adana arasında haftada 3 günle başlayan uçak seferleri birçok yatırımı da beraberinde getirecek gibi görülüyor.   “UYGUN YERLER VARSA YATIRIM YAPARIZ” Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Katar Türkiye Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi’nin kendisini ziyaretinin ardından Egemen’in sorularını cevapladı. Çelikcan, Çukurova’nın dünyanın en önemli ovalarından biri olduğunu belirterek, bu ülkeden Adana’ya yapılan seferlerin şehrin tanıtımı ile ekonomisine katkı sağlayacağını bildirdi. Büyükelçi Şafi’nin, tarım bölgesi olan Adana’ya Katarlı iş adamlarının yatırım yapabilecekleri mesajını verdiğini anlatan Çelikcan, “Sayın büyükelçi, narenciye için uygun yerler varsa yatırım yapmak istediklerini söyledi, mutabık kaldık” dedi.  “TADIN, HAYRAN KALACAKSINIZ” Büyükelçi Şafi’ye Pozantı ilçesi Karakışlakçı mahallesinde yetiştirilen çilek ile narenciye numuneleri göndereceğini anlatan Çelikcan, “Muhteşem çilekten ve narenciyeden tadın, hayran kalacaksınız deyince, kendisi de özellikle yatırım ve ihracat için Adana’ya yönlendirme yapacağım dedi. Takip edeceğiz” diye konuştu.

Ortadoğu’nun en zengin ülkelerinden Katar’la Adana arasında haftada 3 günle başlayan uçak seferleri birçok yatırımı da beraberinde getirecek gibi görülüyor.  

“UYGUN YERLER VARSA YATIRIM YAPARIZ”
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Katar Türkiye Büyükelçisi Salim Mübarek el-Şafi’nin kendisini ziyaretinin ardından Egemen’in sorularını cevapladı. Çelikcan, Çukurova’nın dünyanın en önemli ovalarından biri olduğunu belirterek, bu ülkeden Adana’ya yapılan seferlerin şehrin tanıtımı ile ekonomisine katkı sağlayacağını bildirdi. Büyükelçi Şafi’nin, tarım bölgesi olan Adana’ya Katarlı iş adamlarının yatırım yapabilecekleri mesajını verdiğini anlatan Çelikcan, “Sayın büyükelçi, narenciye için uygun yerler varsa yatırım yapmak istediklerini söyledi, mutabık kaldık” dedi. 
“TADIN, HAYRAN KALACAKSINIZ”
Büyükelçi Şafi’ye Pozantı ilçesi Karakışlakçı mahallesinde yetiştirilen çilek ile narenciye numuneleri göndereceğini anlatan Çelikcan, “Muhteşem çilekten ve narenciyeden tadın, hayran kalacaksınız deyince, kendisi de özellikle yatırım ve ihracat için Adana’ya yönlendirme yapacağım dedi. Takip edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.