ÖĞRENCİLER ŞİMDİ DAHA MUTLU

GÜNDEM 10.03.2021 - 16:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2554+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER ŞİMDİ DAHA MUTLU

Özel gereksinimli çocuklar için müzik atölyesi kuruldu.
Adana’ da faaliyet gösteren Banu-Seyhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Sarı Zeybekler Derneği, BAYŞAD Hatay Şubesi, Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları gönüllüleri müzik atölyesi kurdu.  Merkez Müdürü ve projenin ortak tasarımcılarından Eser Demir,  özel gereksinimli öğrenciler için gerek sivil toplum kuruluşları  gerekse de gönüllülerin desteği ile açılan müzik atölyesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Öğrencilerin mutlu bir şekilde etkinlik yapmasının gelişimlerine katkı sağlayacağına dikkat çeken Demir, “Öğrencilerin bu sayede akademik becerilerinin yanında, müziği tanıma, kendini ifade edebilme gibi sanatsal yönleri de açığa çıkaracaktır. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları Gönüllüleri Başkanı Sevilay Akbaş, özel gereksinime ihtiyaç duyan özel çocuklarda eğitimlerin müzik dersleriyle desteklendiğinde daha iyi sonuçlar alınabildiğini anımsattı. Akbaş, “Yol arkadaşlarımızla birlikte hizmete açtığımız müzik atölyesi ile özel çocuklarımızın hedeflenen becerilerinin akademik ve sosyal hayatta bir adım daha öne taşınacağına inanıyorum “ dedi.  Müzik atölyesinin kurulması ile özel çocukların yüzlerindeki gülümsemenin ve mutluluklarının her şeye bedel olduğunu ifade eden Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, “Müzik odasını baştan aşağı yenilemek ve hizmete açmak bizler için tarifi imkansız bir mutluluk oldu” ifadelerini kullandı.  BAYŞAD Hatay Şubesi Başkanı Musa Göçer, proje ile özel çocuklara faydalı olabilmenin hazzını yaşadıklarını ifade ederek, tüm destekçilere minnettar olduklarını bildirdi.  Müzik atölyesinin kurdelesini Banu-Seyhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Eser Demir,  Kurum Ortağı Rıfat Gökçe, Hollanda Büyükelçi Yardımcısı Erik Westrasate, ve Eşi Naomi Westrasate, Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, Emre Ödemir, BAYŞAD Hatay Şube Başkanı Musa Göçer, Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları Gönüllüleri; Sevilay Akbaş, Arzu Cengiz ve Songül Yelkenaç birlik kesti.
Özel gereksinimli çocuklar için müzik atölyesi kuruldu.

Adana’ da faaliyet gösteren Banu-Seyhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Sarı Zeybekler Derneği, BAYŞAD Hatay Şubesi, Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları gönüllüleri müzik atölyesi kurdu. 

Merkez Müdürü ve projenin ortak tasarımcılarından Eser Demir,  özel gereksinimli öğrenciler için gerek sivil toplum kuruluşları  gerekse de gönüllülerin desteği ile açılan müzik atölyesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. 
Öğrencilerin mutlu bir şekilde etkinlik yapmasının gelişimlerine katkı sağlayacağına dikkat çeken Demir, “Öğrencilerin bu sayede akademik becerilerinin yanında, müziği tanıma, kendini ifade edebilme gibi sanatsal yönleri de açığa çıkaracaktır. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları Gönüllüleri Başkanı Sevilay Akbaş, özel gereksinime ihtiyaç duyan özel çocuklarda eğitimlerin müzik dersleriyle desteklendiğinde daha iyi sonuçlar alınabildiğini anımsattı. Akbaş, “Yol arkadaşlarımızla birlikte hizmete açtığımız müzik atölyesi ile özel çocuklarımızın hedeflenen becerilerinin akademik ve sosyal hayatta bir adım daha öne taşınacağına inanıyorum “ dedi. 

Müzik atölyesinin kurulması ile özel çocukların yüzlerindeki gülümsemenin ve mutluluklarının her şeye bedel olduğunu ifade eden Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, “Müzik odasını baştan aşağı yenilemek ve hizmete açmak bizler için tarifi imkansız bir mutluluk oldu” ifadelerini kullandı. 

BAYŞAD Hatay Şubesi Başkanı Musa Göçer, proje ile özel çocuklara faydalı olabilmenin hazzını yaşadıklarını ifade ederek, tüm destekçilere minnettar olduklarını bildirdi. 
Müzik atölyesinin kurdelesini Banu-Seyhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Eser Demir,  Kurum Ortağı Rıfat Gökçe, Hollanda Büyükelçi Yardımcısı Erik Westrasate, ve Eşi Naomi Westrasate, Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, Emre Ödemir, BAYŞAD Hatay Şube Başkanı Musa Göçer, Geleceğimiz Günışığı Eğitim ve Oyun Odaları Gönüllüleri; Sevilay Akbaş, Arzu Cengiz ve Songül Yelkenaç birlik kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.