Rahmi M. Koç Müzesi’nin yüz yüze ve çevrim içi atölyeleri devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 02.03.2022 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2137+ kez okundu.
 

Rahmi M. Koç Müzesi’nin yüz yüze ve çevrim içi atölyeleri devam ediyor

  Mars’ta yaşam olur mu? Leonardo da Vinci, Haliç için nasıl bir köprü tasarlamıştı? Rahmi M. Koç Müzesi’nin mart ayı eğitim atölyeleri, Bilim ve Teknoloji Haftası’na özel hazırlandı. Çocukları hedef ve davranışlarına uygun yeni deneyimlere davet eden atölyelere yüz yüze ya da çevrim içi katılmak mümkün. Elektrik Atölyesi (9-12 yaş) ‘Kağıttan Devreler’ atölyesinde çocuklar basit elektrik sistemleriyle tanışıyor ve ister kendilerine ister sevdiklerine fener hazırlıyor. * Etkinlik: 5 Mart Cumartesi / Saat 14.00 Matematik Atölyesi (7-9 yaş) Renkli Matematik Dünyası atölyesinde matematik ‘yaparak-yaşayarak’ öğreniliyor. Atölyede, Leonardo da Vinci’nin Haliç için tasarladığı köprüyü yapan çocuklar, tasarımın sınırının olmadığını deneyimliyor. * Etkinlik: 12 Mart Cumartesi / Saat 14.00 Astronomi Atölyesi (5-7 yaş) ‘Kızıl Gezegen: Mars’ atölyesinde “Mars üzerinde bir yaşam olabilir mi?” sorusu soruluyor. Çocuklar, içinde yaşadığımız dünya ve Güneş Sistemi’ndeki farklı özelliklere sahip diğer gezegenlerin özelliklerini öğreniyor. * Etkinlik: 19 Mart Cumartesi / Saat 14.00 Biyoloji Atölyesi (12-14 yaş) “Peki Sen Neyin Şekerisin?” diye soran biyoloji atölyesinde, çocuklar besinlerdeki farklı şeker türlerini öğreniyor, atölye sonunda hazırladıkları içecekleri içiyor. * Etkinlik: 26 Mart Cumartesi / Saat 14.00   *Katılımın ücretli olduğu atölyelerle ilgili detaylı bilgi için 0212 369 66 00’ı arayarak Eğitim Bölümü’yle irtibata geçilebiliyor.

 

Mars’ta yaşam olur mu? Leonardo da Vinci, Haliç için nasıl bir köprü tasarlamıştı? Rahmi M. Koç Müzesi’nin mart ayı eğitim atölyeleri, Bilim ve Teknoloji Haftası’na özel hazırlandı. Çocukları hedef ve davranışlarına uygun yeni deneyimlere davet eden atölyelere yüz yüze ya da çevrim içi katılmak mümkün.

Elektrik Atölyesi (9-12 yaş)

‘Kağıttan Devreler’ atölyesinde çocuklar basit elektrik sistemleriyle tanışıyor ve ister kendilerine ister sevdiklerine fener hazırlıyor.
* Etkinlik: 5 Mart Cumartesi / Saat 14.00

Matematik Atölyesi (7-9 yaş)

Renkli Matematik Dünyası atölyesinde matematik ‘yaparak-yaşayarak’ öğreniliyor. Atölyede, Leonardo da Vinci’nin Haliç için tasarladığı köprüyü yapan çocuklar, tasarımın sınırının olmadığını deneyimliyor.
* Etkinlik: 12 Mart Cumartesi / Saat 14.00

Astronomi Atölyesi (5-7 yaş)

‘Kızıl Gezegen: Mars’ atölyesinde “Mars üzerinde bir yaşam olabilir mi?” sorusu soruluyor. Çocuklar, içinde yaşadığımız dünya ve Güneş Sistemi’ndeki farklı özelliklere sahip diğer gezegenlerin özelliklerini öğreniyor.
* Etkinlik: 19 Mart Cumartesi / Saat 14.00

Biyoloji Atölyesi (12-14 yaş)

“Peki Sen Neyin Şekerisin?” diye soran biyoloji atölyesinde, çocuklar besinlerdeki farklı şeker türlerini öğreniyor, atölye sonunda hazırladıkları içecekleri içiyor.
* Etkinlik: 26 Mart Cumartesi / Saat 14.00

 

*Katılımın ücretli olduğu atölyelerle ilgili detaylı bilgi için 0212 369 66 00’ı arayarak Eğitim Bölümü’yle irtibata geçilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.