ŞİMŞEK 2 HAFTA SONRA YİNE YENİLDİ, BU HAFTA HATAY'LA OYNUYOR

SPOR 02.11.2021 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1145+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK 2 HAFTA SONRA YİNE YENİLDİ, BU HAFTA HATAY'LA OYNUYOR

Mavi lacivertliler, bu hafta ligde 2. sıradaki Hatayspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya’nın ardından, Sivas’la berabere kalan Adana Demirspor, Başakşehir karşısında istenilen performansı gösteremedi.
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’e 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mavi lacivertliler, bu yenilgiyle ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. Şimşek, bu hafta pazar günü saat 16.00'da kendi saha ve seyircisi önünde ligin 2’nci sırasındaki Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Başakşehir karşısına sahaya; Muric, Samet Akaydın, Simon Deli, Svensson, Rassoul,Sinan Kurt, Stamboli, Vargas, Bjarnason, Yunus Akgün, Assombalonga’yi sürdü. Başakşehir ise; Volkan Babacan, Hasan Ali, Epureanu, Visca, Berkay, Nacer Chadli, Mahmut Tekdemir, Tolga Ciğerci, Ömer Ali, Youssef Ndasishimiye, Okaka 11’i ile çıktı. Süper Lig'in 11. haftasında, Başakşehir’le karşı karşı karşıya gelen mavi lacivertiler, Başakşehirli oyuncu Volkan’ın, Yunus’u ceza sahasında düşürmesiyle penaltı kazandı. 60. dakikada atışı kullanan Assombalonga, meşin yuvarlağı Volkan’ın solundan ağlara gönderdi. 0-1. 71. dakikadaki Başakşehir atağında, Visca’nın asistinde topu alan Hasan Ali ceza alanında Chadji’yi gördü. Bu oyuncu,  meşin yuvarlağa gelişine vurdu, top ağlarla buluştu: 1-1. 90+2’de ise Başakşehir penaltı kazandı. Atışı kullanan Visca meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1. Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 11 haftalık serüveninde, 4. kez mağlubiyetle tanıştı. Mavi lacivertliler en son oynadıkları lig maçında Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Adana Demirspor, Başakşehir yenilgisiyle ligde 13 puanla 12. sıraya geriledi. Mavi lacivertlilerin 11 karşılaşmada, 3 galibiyeti, 4 beraberliği, 4 de mağlubiyeti bulunuyor. Adana Demirspor, rakiplerine 16 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.
Mavi lacivertliler, bu hafta ligde 2. sıradaki Hatayspor ile karşılaşacak. Yeni Malatya’nın ardından, Sivas’la berabere kalan Adana Demirspor, Başakşehir karşısında istenilen performansı gösteremedi.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’e 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mavi lacivertliler, bu yenilgiyle ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. Şimşek, bu hafta pazar günü saat 16.00'da kendi saha ve seyircisi önünde ligin 2’nci sırasındaki Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Başakşehir karşısına sahaya; Muric, Samet Akaydın, Simon Deli, Svensson, Rassoul,Sinan Kurt, Stamboli, Vargas, Bjarnason, Yunus Akgün, Assombalonga’yi sürdü.

Başakşehir ise; Volkan Babacan, Hasan Ali, Epureanu, Visca, Berkay, Nacer Chadli, Mahmut Tekdemir, Tolga Ciğerci, Ömer Ali, Youssef Ndasishimiye, Okaka 11’i ile çıktı.

Süper Lig'in 11. haftasında, Başakşehir’le karşı karşı karşıya gelen mavi lacivertiler, Başakşehirli oyuncu Volkan’ın, Yunus’u ceza sahasında düşürmesiyle penaltı kazandı. 60. dakikada atışı kullanan Assombalonga, meşin yuvarlağı Volkan’ın solundan ağlara gönderdi. 0-1.

71. dakikadaki Başakşehir atağında, Visca’nın asistinde topu alan Hasan Ali ceza alanında Chadji’yi gördü. Bu oyuncu,  meşin yuvarlağa gelişine vurdu, top ağlarla buluştu: 1-1.

90+2’de ise Başakşehir penaltı kazandı. Atışı kullanan Visca meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 11 haftalık serüveninde, 4. kez mağlubiyetle tanıştı. Mavi lacivertliler en son oynadıkları lig maçında Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Adana Demirspor, Başakşehir yenilgisiyle ligde 13 puanla 12. sıraya geriledi. Mavi lacivertlilerin 11 karşılaşmada, 3 galibiyeti, 4 beraberliği, 4 de mağlubiyeti bulunuyor. Adana Demirspor, rakiplerine 16 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.