Şimşek gözünü Fenerbahçe’ye dikti

SPOR 07.11.2023 - 12:16, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:16 3486+ kez okundu.
 

Şimşek gözünü Fenerbahçe’ye dikti

Adana Demirspor, gözünü Fenerbahçe’ye dikti. Evinde oynadığı 6 maçı da kazanan Mavi Şimşekler’de bu hafta sonu oynanacak olan kritik maç öncesi iki önemli eksik bulunuyor. Sakat olan Svensson ve Nani’nin tedavisi sürüyor.
Adana ekibinde bu sezon iç saha performansı göz kamaştırıyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde taraftarı önünde bu sezon oynadığı 6 maçtan da galip ayrılan, evini adeta yıkılmaz bir kaleye çeviren mavi-lacivertliler, Fenerbahçe’yi de boş göndermenin planlarını yapıyor. “YÜZDE YÜZ PERFORMANS İSTİYORUM” Kulüpten alınan bilgiye göre, sakat oyuncular Nani ve Svensson’un bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Futbolcularla toplantı yapan teknik adam, deplasmanda yaşadıkları kayıplara dikkat çekti. Evlerinde oynadıkları her maçı kazandıklarını belirten Teknik Direktör Patrick Kluivert, deplasmanda yaşanan kayıpları önleyemediklerine vurgu yaptı. Telafi anlamında içeride kazanmaya devam etmeleri gerektiğini ifade eden Kluivert, “Fenerbahçe maçı bu anlamda önemli olduğu kadar hedeflerimizi herkese ispat etmek adına da değerli. Bu sebeple herkesten yüzde yüz odaklanma bekliyorum” şeklinde konuşarak oyuncularını motive etmeye başladı.
Adana Demirspor, gözünü Fenerbahçe’ye dikti. Evinde oynadığı 6 maçı da kazanan Mavi Şimşekler’de bu hafta sonu oynanacak olan kritik maç öncesi iki önemli eksik bulunuyor. Sakat olan Svensson ve Nani’nin tedavisi sürüyor.

Adana ekibinde bu sezon iç saha performansı göz kamaştırıyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde taraftarı önünde bu sezon oynadığı 6 maçtan da galip ayrılan, evini adeta yıkılmaz bir kaleye çeviren mavi-lacivertliler, Fenerbahçe’yi de boş göndermenin planlarını yapıyor.

“YÜZDE YÜZ PERFORMANS İSTİYORUM”
Kulüpten alınan bilgiye göre, sakat oyuncular Nani ve Svensson’un bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Futbolcularla toplantı yapan teknik adam, deplasmanda yaşadıkları kayıplara dikkat çekti. Evlerinde oynadıkları her maçı kazandıklarını belirten Teknik Direktör Patrick Kluivert, deplasmanda yaşanan kayıpları önleyemediklerine vurgu yaptı. Telafi anlamında içeride kazanmaya devam etmeleri gerektiğini ifade eden Kluivert, “Fenerbahçe maçı bu anlamda önemli olduğu kadar hedeflerimizi herkese ispat etmek adına da değerli. Bu sebeple herkesten yüzde yüz odaklanma bekliyorum” şeklinde konuşarak oyuncularını motive etmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.