Şimşek hazırlıklara başladı

SPOR 20.12.2016 - 16:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2010+ kez okundu.
 

Şimşek hazırlıklara başladı

Yeni Malatyaspor ile zorlu saha koşullarına rağmen berabere kalarak deplasmandan 1 puanla dönen Adana Demirspor ara vermeden Sivasspor hazırlıklarına başladı.
Öğleden sonra karayoluyla Adana’ya dönerek Sivasspor maçı hazırlıklarına start veren Mavi-Lacivertli takım yenileme çalışması yaptı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde düz koşu yapan futbolcuların moralli oldukları görüldü. Deneyimli teknik adam Engin İpekoğlu, buzlu saha koşullarına rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, herkesi tebrik ettiğini söyledi. Yeni Malatyaspor maçının geride kaldığını ve bugünden itibaren artık sadece Sivasspor karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını belirten İpekoğlu, en iyi sonucu alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 
Yeni Malatyaspor ile zorlu saha koşullarına rağmen berabere kalarak deplasmandan 1 puanla dönen Adana Demirspor ara vermeden Sivasspor hazırlıklarına başladı.

Öğleden sonra karayoluyla Adana’ya dönerek Sivasspor maçı hazırlıklarına start veren Mavi-Lacivertli takım yenileme çalışması yaptı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde düz koşu yapan futbolcuların moralli oldukları görüldü.

Deneyimli teknik adam Engin İpekoğlu, buzlu saha koşullarına rağmen oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor maçının geride kaldığını ve bugünden itibaren artık sadece Sivasspor karşılaşmasını düşünmeye başladıklarını belirten İpekoğlu, en iyi sonucu alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.