Şimşek, ligin ilk yarısını 30 puanla kapattı!

SPOR 26.12.2021 - 19:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1369+ kez okundu.
 

Şimşek, ligin ilk yarısını 30 puanla kapattı!

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Göztepe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Mavi lacivertliler bu skorla, ligde puanını 30’a çıkardı.
Geçen hafta sahasında ağırladığı “UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu yenilgisiz lider tamamlayıp direkt son 16 turuna kalan” Galatasaray’ı 2-0 yenen Adana Demirspor, İzmir deplasmanında da iyi bir performans sergiledi.    Adana Demirspor, Göztepe maçının 16. dakikasında golle buluştu. Kaleci İrfan Can'ın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak, Bjarnason'da kaldı. Sonrasında İrfan Can kalesine dönerken Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mario Balotelli müthiş vurdu, top ağlarla buluştu. 0-1 78. dakikada Göztepe'de Obinna'nın taşıdığı top, ayağından açıldı. Joher Rassoul, topu almak için kalesinden çıkan Muric'i görmedi geri pas kendi kalesinin ağları ile kucaklaştı. 1-1. Maç bu skorla bitti. Adana Demirspor, ligin ilk yarısını 8 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle tamamlamış oldu.
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Göztepe ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Mavi lacivertliler bu skorla, ligde puanını 30’a çıkardı.

Geçen hafta sahasında ağırladığı “UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu yenilgisiz lider tamamlayıp direkt son 16 turuna kalan” Galatasaray’ı 2-0 yenen Adana Demirspor, İzmir deplasmanında da iyi bir performans sergiledi. 

 

Adana Demirspor, Göztepe maçının 16. dakikasında golle buluştu. Kaleci İrfan Can'ın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak, Bjarnason'da kaldı. Sonrasında İrfan Can kalesine dönerken Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mario Balotelli müthiş vurdu, top ağlarla buluştu. 0-1


78. dakikada Göztepe'de Obinna'nın taşıdığı top, ayağından açıldı. Joher Rassoul, topu almak için kalesinden çıkan Muric'i görmedi geri pas kendi kalesinin ağları ile kucaklaştı. 1-1.


Maç bu skorla bitti. Adana Demirspor, ligin ilk yarısını 8 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle tamamlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.