ŞİMŞEK, TÜRKİYE KUPASI'NI BİTİRDİ SÜPER LİGE GÖZÜNÜ ÇEVİRDİ!

SPOR 23.12.2022 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2123+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, TÜRKİYE KUPASI'NI BİTİRDİ SÜPER LİGE GÖZÜNÜ ÇEVİRDİ!

Türkiye Kupası'nın 5. Turu'nda Rizespor'a 4-3'lük skorla elenen Adana Demirspor, gözünü yeniden Süper lige çevirdi. Mavi lacivertliler, Karagümrük'ü yenerek iyi bir çıkış yakalamak istiyor.   Adana Demirspor, Türkiye Kupası'nda kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Rizespor'a 7. dakikada Sefa, 45+1'de Deniz, 105. dakikada Kubilay, 108. dakikada Alberk'in attığı gollerle yenildi. Mavi lacivertlilerin gollerini 68. dakikada penaltıdan Akintola, 85. dakikada Rizesporlu Bahadır Öztürk kendi kalesine, 117. dakikada ise Yusuf Sarı kaydetti.  Adana Demirspor, Yeni Adana Şehir Stadı'nda 25 Aralık Pazar günü (yarın) saat 3.30'Karagümrük'le karşı karşıya gelecek.  Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Karagümrük için bilenen mavi lacivertli futbolcular, bu maçı kazanmak istiyor.  Ligde 13 maçta topladığı 24 puanla 3. sırada yer alan mavi lacivertlilerin 6 galibiyet, 6 beraberlik ile 1 mağlubiyeti bulunuyor. Adana Demirspor, rakip kalelere 24 gol atarken, kendi kalesinde 14 gol gördü. Adana Demirspor tek yenilgisini ligin 3. haftasında deplasmanda 4-2'lik sonuçla Fenerbahçe'den almıştı. Karagümrük'ün ise 13 maçta yalnızca 13 puanı var. Karagümrük'ün 3 galibiyeti, 4 beraberliği, 6 da yenilgisi bulunuyor.

Türkiye Kupası'nın 5. Turu'nda Rizespor'a 4-3'lük skorla elenen Adana Demirspor, gözünü yeniden Süper lige çevirdi. Mavi lacivertliler, Karagümrük'ü yenerek iyi bir çıkış yakalamak istiyor.

 

Adana Demirspor, Türkiye Kupası'nda kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Rizespor'a 7. dakikada Sefa, 45+1'de Deniz, 105. dakikada Kubilay, 108. dakikada Alberk'in attığı gollerle yenildi. Mavi lacivertlilerin gollerini 68. dakikada penaltıdan Akintola, 85. dakikada Rizesporlu Bahadır Öztürk kendi kalesine, 117. dakikada ise Yusuf Sarı kaydetti. 
Adana Demirspor, Yeni Adana Şehir Stadı'nda 25 Aralık Pazar günü (yarın) saat 3.30'Karagümrük'le karşı karşıya gelecek. 
Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Karagümrük için bilenen mavi lacivertli futbolcular, bu maçı kazanmak istiyor. 
Ligde 13 maçta topladığı 24 puanla 3. sırada yer alan mavi lacivertlilerin 6 galibiyet, 6 beraberlik ile 1 mağlubiyeti bulunuyor. Adana Demirspor, rakip kalelere 24 gol atarken, kendi kalesinde 14 gol gördü. Adana Demirspor tek yenilgisini ligin 3. haftasında deplasmanda 4-2'lik sonuçla Fenerbahçe'den almıştı.
Karagümrük'ün ise 13 maçta yalnızca 13 puanı var. Karagümrük'ün 3 galibiyeti, 4 beraberliği, 6 da yenilgisi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.