TAHSİLLİ MAHALLESİ'NDE SEÇİM HEYECANI

SİYASET 25.03.2024 - 10:12, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:12 833+ kez okundu.
 

TAHSİLLİ MAHALLESİ'NDE SEÇİM HEYECANI

Yüreğir'de Seçim Coşkusu: Halil Nacar, Tahsilli Mahallesi'nde Büyük İlgiyle Karşılandı!
Yerel seçim atmosferi Yüreğir'de heyecan dorukta! Cumhur İttifakı AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmaları kapsamında muhteşem bir etkinliğe imza attı. Tahsilli Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Nacar, coşkuyla karşılandı. Toplantının düzenlenmesinde AK Parti Mahalle Temsilcisi Cafer Yılmaz ve Naciye Akbulut'un  organizasyonu büyük önem taşıdı. Katılımcılar, bu önemli organizasyon için temsilcilere teşekkür ettiler ve Nacar'ı büyük bir ilgiyle karşıladılar. Nacar, vatandaşlara hitaben, "Vatandaşlarımıza hizmet için yola çıktık ve inşallah onların desteğine layık olacağız" diyerek sözlerine başladı. Yüreğir'in refahını arttırmayı hedeflediklerini belirten Nacar, kadınların da ekonomik ve sosyal hayata katılımını sağlamak için maharetli eller çarşısı açacaklarını ve gerekirse kurslar düzenleyeceklerini söyledi. VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR Etkinlikte büyük bir coşkuyla karşılanan Nacar, mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi ve onların ihtiyaçlarını dinledi. Projelerini detaylı bir şekilde vatandaşlarla paylaşan Nacar, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyeciliğin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.Seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir sokaklarını adım adım gezen Dr. Halil Nacar, ilçenin değerine değer katacak projeleriyle vatandaşların takdirini kazandı. Nacar,"Yüreğir'e ihtiyaçları siz daha iyi bilirsiniz ve bu yüzden hizmetlerimize sizinle karar vereceğiz" diyerek samimiyetini ortaya koydu. Tahsilli Mahallesi'nde gerçekleşen buluşma, Yüreğir'de seçim heyecanının zirve yaptığı anlardan biri olarak kaydedildi. Dr. Halil Nacar'ın mahallelerle kurduğu bu sıcak diyalog, Yüreğir'in geleceği için umut vaat ediyor.
Yüreğir'de Seçim Coşkusu: Halil Nacar, Tahsilli Mahallesi'nde Büyük İlgiyle Karşılandı!

Yerel seçim atmosferi Yüreğir'de heyecan dorukta! Cumhur İttifakı AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmaları kapsamında muhteşem bir etkinliğe imza attı. Tahsilli Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Nacar, coşkuyla karşılandı. Toplantının düzenlenmesinde AK Parti Mahalle Temsilcisi Cafer Yılmaz ve Naciye Akbulut'un  organizasyonu büyük önem taşıdı. Katılımcılar, bu önemli organizasyon için temsilcilere teşekkür ettiler ve Nacar'ı büyük bir ilgiyle karşıladılar. Nacar, vatandaşlara hitaben, "Vatandaşlarımıza hizmet için yola çıktık ve inşallah onların desteğine layık olacağız" diyerek sözlerine başladı. Yüreğir'in refahını arttırmayı hedeflediklerini belirten Nacar, kadınların da ekonomik ve sosyal hayata katılımını sağlamak için maharetli eller çarşısı açacaklarını ve gerekirse kurslar düzenleyeceklerini söyledi.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR

Etkinlikte büyük bir coşkuyla karşılanan Nacar, mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi ve onların ihtiyaçlarını dinledi. Projelerini detaylı bir şekilde vatandaşlarla paylaşan Nacar, kentsel dönüşüm ve sosyal belediyeciliğin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.Seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir sokaklarını adım adım gezen Dr. Halil Nacar, ilçenin değerine değer katacak projeleriyle vatandaşların takdirini kazandı. Nacar,"Yüreğir'e ihtiyaçları siz daha iyi bilirsiniz ve bu yüzden hizmetlerimize sizinle karar vereceğiz" diyerek samimiyetini ortaya koydu. Tahsilli Mahallesi'nde gerçekleşen buluşma, Yüreğir'de seçim heyecanının zirve yaptığı anlardan biri olarak kaydedildi. Dr. Halil Nacar'ın mahallelerle kurduğu bu sıcak diyalog, Yüreğir'in geleceği için umut vaat ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.