"SOKAKLAR ÇAMUR DERYASINA DÖNÜYOR"

GÜNDEM 12.03.2024 - 16:54, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:40 1789+ kez okundu.
 

"SOKAKLAR ÇAMUR DERYASINA DÖNÜYOR"

Akkapı Mahallesi Yolları Perişan: Acil Çözüm Bekleniyor!
Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Akkapı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar 12189 ve civar sokakların, uzun yıllardır asfaltlanmadığını iddia ederek, özellikle çocukların ve hastaların yaşadığı bölgede yolların durumunun endişe verici olduğunu ifade ediyor. Mahalle sakini Rabia Çiftçi, çocukların okula giderken tozdan kirlendiğini dile getirerek, tozdan kapı pencere açamadıklarını, her yağmur sonrası ise yolların çamur deryasına döndüğünü ifade ediyor.  "ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ" Çocukların sürekli olarak kirlendiğini ve evlerine tozların girdiğini belirten Çiftçi, çözüm beklediklerini vurguluyor. Mahalle sakini Adnan Aslan ise asfaltlanmayan yolların çocukların ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkilediğini söylüyor ve yetkililerden acil çözüm talep ediyor. Seyhan Belediyesi'ne bağlı ekipler, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmalarının ardından yolların yapılacağını belirtiyor ancak mahalle sakinleri, süregelen mağduriyetlerine bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.
Akkapı Mahallesi Yolları Perişan: Acil Çözüm Bekleniyor!

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Akkapı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar 12189 ve civar sokakların, uzun yıllardır asfaltlanmadığını iddia ederek, özellikle çocukların ve hastaların yaşadığı bölgede yolların durumunun endişe verici olduğunu ifade ediyor. Mahalle sakini Rabia Çiftçi, çocukların okula giderken tozdan kirlendiğini dile getirerek, tozdan kapı pencere açamadıklarını, her yağmur sonrası ise yolların çamur deryasına döndüğünü ifade ediyor. 

"ACİL ÇÖZÜM BEKLİYORUZ"

Çocukların sürekli olarak kirlendiğini ve evlerine tozların girdiğini belirten Çiftçi, çözüm beklediklerini vurguluyor. Mahalle sakini Adnan Aslan ise asfaltlanmayan yolların çocukların ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkilediğini söylüyor ve yetkililerden acil çözüm talep ediyor. Seyhan Belediyesi'ne bağlı ekipler, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmalarının ardından yolların yapılacağını belirtiyor ancak mahalle sakinleri, süregelen mağduriyetlerine bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.