"ÜÇ KURUŞLUK İKRAMİYEYE KARNIMIZ TOK"

GÜNDEM 13.03.2024 - 17:05, Güncelleme: 13.03.2024 - 17:09 1742+ kez okundu.
 

"ÜÇ KURUŞLUK İKRAMİYEYE KARNIMIZ TOK"

Emeklilerin Çığlığı: "Yaşamak İçin Çalışmak Zorunda Olmadığımız Bir Emeklilik İstiyoruz!"
Adana'nın İnönü Parkı'nda gerçekleşen basın açıklamasında, emeklilerin sesi yükseldi. DİSK Emekli Sen, Emekliler Dayanışma Sendikası (EDS) ve Tüm Emeklilerin Sendikası (TES) tarafından yapılan çağrıda emekliler "3 kuruşluk ikramiyeye karnımız tok" diyerek insanca yaşanacak maaş talep etti. DİSK Emekli Sen Akdeniz Bölge Başkanı Veli Ersoy, Yüzde 87,3 gıda enflasyonuyla mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Seçim yatırımı olarak önümüze atılan üç kuruşluk müjdelere karnımız tok. Yaşamak için çalışmak zorunda olmadığımız bir emeklilik istiyoruz" şeklinde konuştu. "BUZDOLABIMIZ BOŞ" Emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin lira olarak belirlenmesine tepki gösteren Ersoy, "16 milyonu aşkın emekli ve hak sahibinin sesine kulaklarını tıkayarak, 3 kuruşluk sözde artışa gönül rahatlığıyla el kaldıranlar, gönül rahatlığıyla dinlenmeye çekildi" dedi. Açlık sınırındaki hiçbir ücret, hiçbir maaş ya da aylığı kabul etmediklerini ifade eden Ersoy, “Buzdolabımız boş; her seçim dönemi öncesinde, seçim yatırımı olarak önümüze atılan üç kuruşluk müjdelere ise karnımızın tok olduğu bilinsin diye buradayız” dedi.
Emeklilerin Çığlığı: "Yaşamak İçin Çalışmak Zorunda Olmadığımız Bir Emeklilik İstiyoruz!"

Adana'nın İnönü Parkı'nda gerçekleşen basın açıklamasında, emeklilerin sesi yükseldi. DİSK Emekli Sen, Emekliler Dayanışma Sendikası (EDS) ve Tüm Emeklilerin Sendikası (TES) tarafından yapılan çağrıda emekliler "3 kuruşluk ikramiyeye karnımız tok" diyerek insanca yaşanacak maaş talep etti. DİSK Emekli Sen Akdeniz Bölge Başkanı Veli Ersoy, Yüzde 87,3 gıda enflasyonuyla mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Seçim yatırımı olarak önümüze atılan üç kuruşluk müjdelere karnımız tok. Yaşamak için çalışmak zorunda olmadığımız bir emeklilik istiyoruz" şeklinde konuştu.


"BUZDOLABIMIZ BOŞ"

Emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin lira olarak belirlenmesine tepki gösteren Ersoy, "16 milyonu aşkın emekli ve hak sahibinin sesine kulaklarını tıkayarak, 3 kuruşluk sözde artışa gönül rahatlığıyla el kaldıranlar, gönül rahatlığıyla dinlenmeye çekildi" dedi. Açlık sınırındaki hiçbir ücret, hiçbir maaş ya da aylığı kabul etmediklerini ifade eden Ersoy, “Buzdolabımız boş; her seçim dönemi öncesinde, seçim yatırımı olarak önümüze atılan üç kuruşluk müjdelere ise karnımızın tok olduğu bilinsin diye buradayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.