Adana’da Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitimi

GÜNDEM 21.06.2023 - 12:39, Güncelleme: 21.06.2023 - 12:39 4759+ kez okundu.
 

Adana’da Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitimi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi’nin 13-16 Haziran günleri arasında Pınar Mahallesi Ek Hizmet Binası Eğitim Salonu’nda yapıldığı bildirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü’nün web sitesindeki bilgilere göre, Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök’ün açılış konuşması yaparak başlayan eğitime 13 doktor, 5 ebe, 6 hemşire katıldı.  Kurs Sorumlusu Uzm. Dr. Seda Tepe yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde grup çalışması, maket üzerinde uygulamalar ve interaktif eğitim teknikleri kullanıldı. Üreme Sağlığına Giriş, Güvenli Annelik, Aile Planlaması ve Danışmanlığı, Gençlere Yönelik Üreme Sağlığı Hizmetleri, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonları içeren 5 modül sunulmuş olup, sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi. Toplantıya eğitimci olarak Uzm. Dr. Hakan Kalaycı, Uzm. Dr. Seda Tepe, Ebeler Emine Özdamar, Nilgün Eriş, Fatma Türkmenoğlu, Emine Haytaoğlu ve Özen Muslu katıldı. Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları, Uzm. Dr. Seda Tepe, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu, Ebe Nilgün Eriş, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Ebe Esma Arslan Yıldız  tarafından verildi.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi tarafından Üreme ve Cinsel Sağlık Modüler Eğitimi’nin 13-16 Haziran günleri arasında Pınar Mahallesi Ek Hizmet Binası Eğitim Salonu’nda yapıldığı bildirildi.


İl Sağlık Müdürlüğü’nün web sitesindeki bilgilere göre, Halk Sağlığı Hizmetleri Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Fadime Gök’ün açılış konuşması yaparak başlayan eğitime 13 doktor, 5 ebe, 6 hemşire katıldı. 
Kurs Sorumlusu Uzm. Dr. Seda Tepe yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde grup çalışması, maket üzerinde uygulamalar ve interaktif eğitim teknikleri kullanıldı. Üreme Sağlığına Giriş, Güvenli Annelik, Aile Planlaması ve Danışmanlığı, Gençlere Yönelik Üreme Sağlığı Hizmetleri, Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonları içeren 5 modül sunulmuş olup, sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.


Toplantıya eğitimci olarak Uzm. Dr. Hakan Kalaycı, Uzm. Dr. Seda Tepe, Ebeler Emine Özdamar, Nilgün Eriş, Fatma Türkmenoğlu, Emine Haytaoğlu ve Özen Muslu katıldı.
Kapanış töreninde katılımcılara sertifikaları, Uzm. Dr. Seda Tepe, Ebe Emine Özdamar, Ebe Özen Muslu, Ebe Nilgün Eriş, Ebe Fatma Türkmenoğlu ve Ebe Esma Arslan Yıldız  tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.