Avukatlar, deneyimlerini atölye çalışmaları ile artırıyor!

GÜNDEM 04.08.2022 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1732+ kez okundu.
 

Avukatlar, deneyimlerini atölye çalışmaları ile artırıyor!

Adana Barosu’nca başlatılan atölye çalışmalarında avukatlar, değişik konulara ilişkin bilgilerle kendilerini daha iyi geliştirme fırsatları  yakalıyor.    Adana Barosu üyesi Av. Bedirhan Tuna Yıldız, tecrübelerini artırmak isteyen avukatlara, Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları konulu atölye çalışması yaptı.  Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılışında, tecrübe ve mesleki birikimlerini paylaşan meslektaşlarına teşekkür etti. Önenli, “Avukat arkadaşlarımızın bilgi, tecrübe ve deneyimlerini daha fazla geliştirmek için ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu. Av. Yıldız, avukatlarla güncel Yargıtay kararlarını da paylaştı. Yıldız, Harici Satış Nedeniyle Tapu İptali Tescil Davaları, Gayrimenkul Tapu Satış İptal ve Tescil Davaları, Şufa (Önalım) Hakkı Nedeniyle Tapu İptal ve Tescil Davaları ile Taşınmazların Satışı konularında bilgi verdi. Atölye çalışmasına katılan avukatlar Yıldız’a; Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları konusunda sorular da sordu.

Adana Barosu’nca başlatılan atölye çalışmalarında avukatlar, değişik konulara ilişkin bilgilerle kendilerini daha iyi geliştirme fırsatları  yakalıyor. 

 
Adana Barosu üyesi Av. Bedirhan Tuna Yıldız, tecrübelerini artırmak isteyen avukatlara, Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları konulu atölye çalışması yaptı. 


Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılışında, tecrübe ve mesleki birikimlerini paylaşan meslektaşlarına teşekkür etti. Önenli, “Avukat arkadaşlarımızın bilgi, tecrübe ve deneyimlerini daha fazla geliştirmek için ne gerekiyorsa yapmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu. Av. Yıldız, avukatlarla güncel Yargıtay kararlarını da paylaştı. Yıldız, Harici Satış Nedeniyle Tapu İptali Tescil Davaları, Gayrimenkul Tapu Satış İptal ve Tescil Davaları, Şufa (Önalım) Hakkı Nedeniyle Tapu İptal ve Tescil Davaları ile Taşınmazların Satışı konularında bilgi verdi. Atölye çalışmasına katılan avukatlar Yıldız’a; Gayrimenkul Hukuku ve Tapu İptali Tescil Davası Uygulamaları konusunda sorular da sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.