ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ VELOYBOL ZAFERİ

GÜNDEM 21.02.2024 - 09:45, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:41 1042+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ VELOYBOL ZAFERİ

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Çukurova Üniversitesi Voleybol Takımları Süper Lige Yükseldi! Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu'nun düzenlediği 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakaları sona erdi ve Çukurova Üniversitesi voleybol kadın ve erkek öğrenci takımları, olağanüstü bir performans sergileyerek şampiyonluk ipini göğüsledi.Kıyasıya geçen mücadelede, Çukurova Üniversitesi'nin voleybol takımları, rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bu büyük başarı, Adana Çukurova Üniversitesi'nin spor alanındaki yükselen değerini bir kez daha ortaya koydu. ADANA'DAN SÜPER LİG'E ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Şampiyonluk kupasını almak için sahaya çıkan sporcular, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Rektör Tuncel, sporcuları tek tek kabul ederek başarılarını kutladı ve spora verdikleri önemi vurguladı. Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Tuncel, takımın başarısından dolayı gurur duyduklarını dile getirdi. Çukurova Üniversitesi voleybol takımlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.  
Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Çukurova Üniversitesi Voleybol Takımları Süper Lige Yükseldi!

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu'nun düzenlediği 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakaları sona erdi ve Çukurova Üniversitesi voleybol kadın ve erkek öğrenci takımları, olağanüstü bir performans sergileyerek şampiyonluk ipini göğüsledi.Kıyasıya geçen mücadelede, Çukurova Üniversitesi'nin voleybol takımları, rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bu büyük başarı, Adana Çukurova Üniversitesi'nin spor alanındaki yükselen değerini bir kez daha ortaya koydu.
ADANA'DAN SÜPER LİG'E ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Şampiyonluk kupasını almak için sahaya çıkan sporcular, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Rektör Tuncel, sporcuları tek tek kabul ederek başarılarını kutladı ve spora verdikleri önemi vurguladı. Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Tuncel, takımın başarısından dolayı gurur duyduklarını dile getirdi. Çukurova Üniversitesi voleybol takımlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.