Demirspor'a Azerbaycanlı kaleci

SPOR 07.09.2023 - 15:45, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:45 3575+ kez okundu.
 

Demirspor'a Azerbaycanlı kaleci

Fırsat transferleri için düğmeye basan Süper Lig'de zirveyi zorlamak isteyen Adana Demirspor, Azerbaycan Milli Takımı ve Karabağ'ın 29 yaşındaki file bekçisi Şahruddin Mahammadaliyev ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için de çalışmalar sürüyor.
YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK Mahammadaliyev için bonservis bedeli ödemeyecek olan Adana Demirspor'da imzalar devam edecek. Azerbaycanlı kaleci mavi kart sebebiyle yerli statüsünde oynayacak.Teknik Direktör Patrick Kluivert'in talebi doğrultusunda bir de kanat takviyesi yapacak olan Adana Demirspor'da gündem Emre Mor. Fenerbahçe'nin başarılı ismi Emre Mor da Adana Demirspor'u isterken, Başkan Murat Sancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bu isim için görüşme gerçekleştirecek. SANCAK AKBABA'YI VERMİYOR Özellikle UEFA Avrupa Konferans ligi'nde sergilediği futbol ile sezon başının gözde takımlarından biri olan Adana Demirspor'un oyuncularına talip arttı.  Emre Akbaba, Mavi-Lacivert formayla bu sezon ortaya koyduğu performans ile Beşiktaş'ın ilgisini çekti. 30 yaşındaki milli oyuncu Emre Akbaba'ya en ciddi teklif Beşiktaş Kulübü'nden geldi. Emre Akbaba ile temas halinde olan Beşiktaş'a Adana Demirspor kulübünden olumsuz yanıt geldi. Görüşmeler, tranfserin son anına kadar sürecek ancak son yapılan görüşmede Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın Emre Akbaba'nın Beşiktaş'a gitmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.
Fırsat transferleri için düğmeye basan Süper Lig'de zirveyi zorlamak isteyen Adana Demirspor, Azerbaycan Milli Takımı ve Karabağ'ın 29 yaşındaki file bekçisi Şahruddin Mahammadaliyev ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için de çalışmalar sürüyor.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Mahammadaliyev için bonservis bedeli ödemeyecek olan Adana Demirspor'da imzalar devam edecek. Azerbaycanlı kaleci mavi kart sebebiyle yerli statüsünde oynayacak.Teknik Direktör Patrick Kluivert'in talebi doğrultusunda bir de kanat takviyesi yapacak olan Adana Demirspor'da gündem Emre Mor. Fenerbahçe'nin başarılı ismi Emre Mor da Adana Demirspor'u isterken, Başkan Murat Sancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bu isim için görüşme gerçekleştirecek.
SANCAK AKBABA'YI VERMİYOR
Özellikle UEFA Avrupa Konferans ligi'nde sergilediği futbol ile sezon başının gözde takımlarından biri olan Adana Demirspor'un oyuncularına talip arttı. 
Emre Akbaba, Mavi-Lacivert formayla bu sezon ortaya koyduğu performans ile Beşiktaş'ın ilgisini çekti. 30 yaşındaki milli oyuncu Emre Akbaba'ya en ciddi teklif Beşiktaş Kulübü'nden geldi.
Emre Akbaba ile temas halinde olan Beşiktaş'a Adana Demirspor kulübünden olumsuz yanıt geldi. Görüşmeler, tranfserin son anına kadar sürecek ancak son yapılan görüşmede Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın Emre Akbaba'nın Beşiktaş'a gitmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.