GEÇEN SEZONU HATIRLA ŞİMŞEK!

SPOR 17.08.2022 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2092+ kez okundu.
 

GEÇEN SEZONU HATIRLA ŞİMŞEK!

Adana Demirspor, geçen sezonun ikinci yarısı Fenerbahçe’yi deplasmanda 34. dakikada Gökhan İnler, 46. dakikada ise Belhanda'nın golleri ile 2-1 yenmişti. Fenerbahçe’nin golünü 29.dakikada Enner Valencia penaltıdan kaydetmişti.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.  Ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Giresun maçını 3-2'lik skorla kazanan mavi lacivertliler, geçen hafta Sivas karşılaşmasından 3 puanı 41. dakikada Belhanda, 51. dakikada Onyekuru ve 70. dakikada Akintola'nın golleri ile almasını bildi.  Oynadıkları iki maçı kazanan mavi lacivertliler, averajla ligin liderlik koltuğuna oturdu.  Adana Demirspor'un bu hafta karşı karşıya geleceği Fenerbahçe, iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak puan cetvelinde 3. sırada yer alıyor.  Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın gözetiminde Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor.  Adana Demirspor, Fenerbahçe ile 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te karşı karşıya gelecek.  Geçen sezon Adana Demirspor, kendi sahasında ağırladığı Fenerbahçe’ye sezonun ilk yarısındaki maçta 1-0 yenilmiş, ikinci devre ise Fenerbahçe'yi kendi saha ve seyircisi önünde 2-1'lik skorla mağlup etmişti.
Adana Demirspor, geçen sezonun ikinci yarısı Fenerbahçe’yi deplasmanda 34. dakikada Gökhan İnler, 46. dakikada ise Belhanda'nın golleri ile 2-1 yenmişti. Fenerbahçe’nin golünü 29.dakikada Enner Valencia penaltıdan kaydetmişti.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Giresun maçını 3-2'lik skorla kazanan mavi lacivertliler, geçen hafta Sivas karşılaşmasından 3 puanı 41. dakikada Belhanda, 51. dakikada Onyekuru ve 70. dakikada Akintola'nın golleri ile almasını bildi. 
Oynadıkları iki maçı kazanan mavi lacivertliler, averajla ligin liderlik koltuğuna oturdu. 
Adana Demirspor'un bu hafta karşı karşıya geleceği Fenerbahçe, iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak puan cetvelinde 3. sırada yer alıyor. 
Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın gözetiminde Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. 
Adana Demirspor, Fenerbahçe ile 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te karşı karşıya gelecek. 
Geçen sezon Adana Demirspor, kendi sahasında ağırladığı Fenerbahçe’ye sezonun ilk yarısındaki maçta 1-0 yenilmiş, ikinci devre ise Fenerbahçe'yi kendi saha ve seyircisi önünde 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.