GÜNDOĞDULULARA ÖVGÜ

GÜNDEM 18.04.2018 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1890+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDULULARA ÖVGÜ

      Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nin Yeşilay ile başlattığı “Ulusal Bağımlılıkla Mücadele Savaşçısı” programı hakkında bilgilendirilen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar Yardımcısı ve Bakanlığın Bağımlılıkla Mücadele Temsilcisi Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, “Sizler bizim kahramanımızsınız kutluyorum, böyle devam edin sizleri sonuna kadar destekliyoruz” dedi. AGK Öğrenci Meclisi Başkanı Berkay Can, meclis üyesi arkadaşları, Meclis, Mezunlar ve Toplum İlişkileri Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Burhan Börü ile birlikte Müsteşar Yardımcısı Bilgili’nin yakasına “Bağımlılık Savaşçısı” rozeti taktı. Projeye göre Yeşilay formatörlerinden eğitim alan 125 AGK’lı öğrenci okulda ki akran eğitimlere başladı. Hedef 2 yıl içinde Adana’daki 50 bin öğrenciye eğitim verip hepsini “Ulusal Bağımlılıkla Mücadele Savaşçısı” yapmak.   MEB OLARAK DESTEKÇİNİZİZ Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, AGK’lı öğrencilerin Yeşilay ile yaptığı işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Gerçekten harika bir proje başlatmışsınız. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başbakan Yardımcımız Recep Akdağ’ın başında olduğu ve benim Milli Eğitim Bakanlığı temsilciliğini yaptığım Bağımlılıkla Mücadele birimi olarak sonuna kadar arkanızda ve destekçiniziz. İnşallah ülkemiz çocukları ve gençleri adına bağımlılıkla mücadelede iyi sonuçlar alacağınız bir proje olacağından hiç şüphem yok” dedi.       

 

 

 

Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nin Yeşilay ile başlattığı “Ulusal Bağımlılıkla Mücadele Savaşçısı” programı hakkında bilgilendirilen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşar Yardımcısı ve Bakanlığın Bağımlılıkla Mücadele Temsilcisi Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, “Sizler bizim kahramanımızsınız kutluyorum, böyle devam edin sizleri sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

AGK Öğrenci Meclisi Başkanı Berkay Can, meclis üyesi arkadaşları, Meclis, Mezunlar ve Toplum İlişkileri Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Burhan Börü ile birlikte Müsteşar Yardımcısı Bilgili’nin yakasına “Bağımlılık Savaşçısı” rozeti taktı. Projeye göre Yeşilay formatörlerinden eğitim alan 125 AGK’lı öğrenci okulda ki akran eğitimlere başladı. Hedef 2 yıl içinde Adana’daki 50 bin öğrenciye eğitim verip hepsini “Ulusal Bağımlılıkla Mücadele Savaşçısı” yapmak.

 

MEB OLARAK DESTEKÇİNİZİZ

Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, AGK’lı öğrencilerin Yeşilay ile yaptığı işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Gerçekten harika bir proje başlatmışsınız. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başbakan Yardımcımız Recep Akdağ’ın başında olduğu ve benim Milli Eğitim Bakanlığı temsilciliğini yaptığım Bağımlılıkla Mücadele birimi olarak sonuna kadar arkanızda ve destekçiniziz. İnşallah ülkemiz çocukları ve gençleri adına bağımlılıkla mücadelede iyi sonuçlar alacağınız bir proje olacağından hiç şüphem yok” dedi. 

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.