AHBAP'lılar, engelli çocukların yüzünü güldürdü

GÜNDEM 29.12.2019 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1236+ kez okundu.
 

AHBAP'lılar, engelli çocukların yüzünü güldürdü

  Ünlü Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu AHBAP Derneği, engelli çocuklara yılbaşı eğlencesi düzenledi.  AHBAP'lı gönüllüler, Banu Seyhan Rehabilitasyon Merkezi'nde, eğitim hayatının 51. yılını kutlayan Yurdanur Fayganoğlu ile birlikte engelli çocukların yüzünü güldürdü.  Süperman, Batman ve Noel Baba kostümleriyle gelenleri gören engelli çocuklar büyük sevinç yaşadı. Gönüllerince eğlendikten sonra ise boyalı ellerini beyaz afişe basarak AHBAP Hatırası oluşturdular. Yılbaşı öncesi partide halaylar çekerek  gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

 

Ünlü Sanatçı Haluk Levent'in kurduğu AHBAP Derneği, engelli çocuklara yılbaşı eğlencesi düzenledi. 
AHBAP'lı gönüllüler, Banu Seyhan Rehabilitasyon Merkezi'nde, eğitim hayatının 51. yılını kutlayan Yurdanur Fayganoğlu ile birlikte engelli çocukların yüzünü güldürdü. 
Süperman, Batman ve Noel Baba kostümleriyle gelenleri gören engelli çocuklar büyük sevinç yaşadı. Gönüllerince eğlendikten sonra ise boyalı ellerini beyaz afişe basarak AHBAP Hatırası oluşturdular. Yılbaşı öncesi partide halaylar çekerek  gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.