KA.DER Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Özyazgan, Başkan Akay’ı ziyaret etti

GÜNDEM 21.04.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2599+ kez okundu.
 

KA.DER Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Özyazgan, Başkan Akay’ı ziyaret etti

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) Doğu Akdeniz Bölge Başkanı  Feray Özyazgan, ziyaretlerini sürdürüyor.  Özyazgan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti. Özyazgan, “Devlet kurumlarını ve siyasi partileri daha fazla kadın aday göstermeye, kadınların seçilme yolundaki engellerini kaldırmaya ve kadınları yerel yönetimlerde görev almak için teşvik etmeye çağırıyoruz” dedi.  Başkan Akay ise, kadınların her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan KA.DER Başkanı Feray Özyagan ve yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) Doğu Akdeniz Bölge Başkanı  Feray Özyazgan, ziyaretlerini sürdürüyor. 

Özyazgan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti. Özyazgan, “Devlet kurumlarını ve siyasi partileri daha fazla kadın aday göstermeye, kadınların seçilme yolundaki engellerini kaldırmaya ve kadınları yerel yönetimlerde görev almak için teşvik etmeye çağırıyoruz” dedi. 
Başkan Akay ise, kadınların her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan KA.DER Başkanı Feray Özyagan ve yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.