RENKLİ KOSTÜMLERLE SANDIK BAŞINA

GÜNDEM 01.04.2024 - 09:37, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:37 1650+ kez okundu.
 

RENKLİ KOSTÜMLERLE SANDIK BAŞINA

Demokrasi Karnavalı: Vatandaşların Sandık Başında Renkli ve İlginç Tercihleri
Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşen yerel seçimler renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, oy kullanma sürecini sıradanlıktan çıkararak, özgün kostümlerle sandık başına gelerek dikkatleri üzerine çekti. Adana'da "Adana Kralı" unvanıyla tanınan 69 yaşındaki Hüseyin Şen, kral kıyafeti ve taç ile kente renk kattı. Şen, merkez Sarıçam ilçesi Çınarlı Mahallesi'ndeki Bilge Kağan Ortaokulu'nda oy kullanırken, yöresel kıyafetlerle sandık başına giden emekli Şahin Ünal da göz doldurdu. Düzce'de ise Muhammet Bişgin adlı muay thai milli sporcusu, kendi tasarladığı astronot kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.  GÖSTERİŞLİ DEMOKRASİ ŞÖLENİ Muhammed Bişgin, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'ya atıfta bulunarak, seçimlerde tarihe geçmek istediğini ifade etti. Sanat camiasından da ilginç katılımlar geldi. Yıllardır sahnede "Hacivat" karakterini canlandıran Bülent Akay, kostümüyle sandık başına gelerek vatandaşların ilgi odağı oldu. Seçmenlerin ilginç tercihleri, demokratik sürecin önemine vurgu yaparken, renkli kostümlerle sandık başına gitmek, oy kullanma ritüelini unutulmaz kıldı. Bu özgün tercihler, Türkiye'nin demokratik olgunluğunu ve vatandaşların katılımcı ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Demokrasi Karnavalı: Vatandaşların Sandık Başında Renkli ve İlginç Tercihleri

Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleşen yerel seçimler renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, oy kullanma sürecini sıradanlıktan çıkararak, özgün kostümlerle sandık başına gelerek dikkatleri üzerine çekti. Adana'da "Adana Kralı" unvanıyla tanınan 69 yaşındaki Hüseyin Şen, kral kıyafeti ve taç ile kente renk kattı. Şen, merkez Sarıçam ilçesi Çınarlı Mahallesi'ndeki Bilge Kağan Ortaokulu'nda oy kullanırken, yöresel kıyafetlerle sandık başına giden emekli Şahin Ünal da göz doldurdu. Düzce'de ise Muhammet Bişgin adlı muay thai milli sporcusu, kendi tasarladığı astronot kostümüyle dikkatleri üzerine çekti. 

GÖSTERİŞLİ DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Muhammed Bişgin, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'ya atıfta bulunarak, seçimlerde tarihe geçmek istediğini ifade etti. Sanat camiasından da ilginç katılımlar geldi. Yıllardır sahnede "Hacivat" karakterini canlandıran Bülent Akay, kostümüyle sandık başına gelerek vatandaşların ilgi odağı oldu. Seçmenlerin ilginç tercihleri, demokratik sürecin önemine vurgu yaparken, renkli kostümlerle sandık başına gitmek, oy kullanma ritüelini unutulmaz kıldı. Bu özgün tercihler, Türkiye'nin demokratik olgunluğunu ve vatandaşların katılımcı ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.