Sancak: "Belhanda her takıma lazım"

SPOR 01.09.2023 - 10:27, Güncelleme: 01.09.2023 - 10:27 4461+ kez okundu.
 

Sancak: "Belhanda her takıma lazım"

Adana Demirspor'un penaltı atışları sonrası KRC Genk'e mağlup olmasının ardından Kulüp Başkanı Murat Sancak, maçın değerlendirmesini yaptı.
Karşılaşmanın güzel ve keyifli olduğunu belirten Başkan Sancak, çok istemelerine rağmen olmadığını ifade etti. "Keşke iki takım da galip gelseydi ama olmadı" diyerek düşüncelerini paylaşan Başkan Sancak, "Futbolda böyle durumlar olabiliyor. İyi bir takıma karşı oynadık. Genk takımı çok enerjik ve kaliteli bir takım. Kendi evlerindeki maçta daha kötüydüler. Burada daha iyi oynadılar. Tur atlamak istiyorduk ama olmadı" şeklinde konuşarak önümüzdeki maçlara bakacaklarını belirtti. "RONALD VE MESSİ DE KAÇIRDI" Penaltıyı kaçıran Younes Belhanda'nın elinden geleni yaptığının altını çizen Başkan Sancak, "Belhanda elinden geleni yaptı. Belhanda gibi oyuncu her takıma lazım. M-Neticede herkes penaltı kaçırıyor. Ronaldo ve Messi de kaçırdı. Belhanda penaltıyı ters köşe yaparak güzel attı ama direğe çarptı" şeklinde konuşarak güzel oynadıklarını ve seyircilere ve taraftarlara keyifli bir maç izlettiklerini iddia etti. "BUZLARI ERİTELİM" Süper Lig'de oynayacakları Hatayspor maçı hakkında da konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, "Hatayspor, bizim kardeş takımımız. Büyük bir felaketten çıktılar. Dostane bir maç olacağını biliyorum. Hatayspor sahaya çıktığında taraftarlarımız onları alkışlayacak. Bundan eminim. Maç Mersin'de oynanacak. Burada da onlara da bir çağrım olsun. Gelin, aramızdaki buzları artık eritelim" dedi. ŞANSSIZ İSİM BELHANDA Penaltılarda Niang, Stambouli, Yusuf Sarı ve Akintola topu ağlarla buluştururken Belhanda'nın vuruşu direkten döndü ve Yukatel Adana Demirspor Avrupa kupalarına veda etti.
Adana Demirspor'un penaltı atışları sonrası KRC Genk'e mağlup olmasının ardından Kulüp Başkanı Murat Sancak, maçın değerlendirmesini yaptı.

Karşılaşmanın güzel ve keyifli olduğunu belirten Başkan Sancak, çok istemelerine rağmen olmadığını ifade etti. "Keşke iki takım da galip gelseydi ama olmadı" diyerek düşüncelerini paylaşan Başkan Sancak, "Futbolda böyle durumlar olabiliyor. İyi bir takıma karşı oynadık. Genk takımı çok enerjik ve kaliteli bir takım. Kendi evlerindeki maçta daha kötüydüler. Burada daha iyi oynadılar. Tur atlamak istiyorduk ama olmadı" şeklinde konuşarak önümüzdeki maçlara bakacaklarını belirtti.

"RONALD VE MESSİ DE KAÇIRDI"
Penaltıyı kaçıran Younes Belhanda'nın elinden geleni yaptığının altını çizen Başkan Sancak, "Belhanda elinden geleni yaptı. Belhanda gibi oyuncu her takıma lazım. M-Neticede herkes penaltı kaçırıyor. Ronaldo ve Messi de kaçırdı. Belhanda penaltıyı ters köşe yaparak güzel attı ama direğe çarptı" şeklinde konuşarak güzel oynadıklarını ve seyircilere ve taraftarlara keyifli bir maç izlettiklerini iddia etti.
"BUZLARI ERİTELİM"
Süper Lig'de oynayacakları Hatayspor maçı hakkında da konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, "Hatayspor, bizim kardeş takımımız. Büyük bir felaketten çıktılar. Dostane bir maç olacağını biliyorum. Hatayspor sahaya çıktığında taraftarlarımız onları alkışlayacak. Bundan eminim. Maç Mersin'de oynanacak. Burada da onlara da bir çağrım olsun. Gelin, aramızdaki buzları artık eritelim" dedi.

ŞANSSIZ İSİM BELHANDA
Penaltılarda Niang, Stambouli, Yusuf Sarı ve Akintola topu ağlarla buluştururken Belhanda'nın vuruşu direkten döndü ve Yukatel Adana Demirspor Avrupa kupalarına veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.