Sancak, maaş konusunu kısmen doğruladı

SPOR 12.12.2023 - 11:24, Güncelleme: 12.12.2023 - 11:37 1996+ kez okundu.
 

Sancak, maaş konusunu kısmen doğruladı

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, bazı yayın organlarında çıkan 'maaşlar konusunda sıkıntılar yaşanıyor' şeklindeki haberlerin kısmen doğru olduğunu söyledi.
Başkan Sancak, X hesabından yaptığı açıklamada, her kulüpte olabilecek konular olduğunu belirterek, "Ama bilinmez, Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor. Herkes kendi takımını takip etsin derim" şeklinde konuştu. Adana Demirspor'un kendi imkanlarıyla işi sürdürmeye çalıştığının altını çizen Başkan Sancak, "Profesyonel olarak alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur, aşılmayacak bir durum değildir. Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberleri ise gitmek isteyeni hiç bir zaman zorla tutmadık, tutmayacağız da. Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı Beşiktaş Kulübü'nden herhangi bir teklif bana ulaşmadı ama yurt dışından 3 kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burada vereceğim cevap, ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın ama transfer konularına bugün değil, transfer döneminde bakılır" dedi.
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, bazı yayın organlarında çıkan 'maaşlar konusunda sıkıntılar yaşanıyor' şeklindeki haberlerin kısmen doğru olduğunu söyledi.

Başkan Sancak, X hesabından yaptığı açıklamada, her kulüpte olabilecek konular olduğunu belirterek, "Ama bilinmez, Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor. Herkes kendi takımını takip etsin derim" şeklinde konuştu.
Adana Demirspor'un kendi imkanlarıyla işi sürdürmeye çalıştığının altını çizen Başkan Sancak, "Profesyonel olarak alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur, aşılmayacak bir durum değildir. Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberleri ise gitmek isteyeni hiç bir zaman zorla tutmadık, tutmayacağız da. Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile alakalı Beşiktaş Kulübü'nden herhangi bir teklif bana ulaşmadı ama yurt dışından 3 kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burada vereceğim cevap, ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın ama transfer konularına bugün değil, transfer döneminde bakılır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.