ŞİMŞEK, FENERBAHÇE İÇİN DURMUYOR

SPOR 18.08.2022 - 17:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2057+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, FENERBAHÇE İÇİN DURMUYOR

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.    Ligde oynadığı iki maçı da kazanarak zirveye çıkan mavi lacivertliler, Fenerbahçe maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.    Teknik Direktör Vincello Montella, futbolcularla neşeli antrenmanlar yapıyor. Moralleri oldukça iyi olan futbolculara verdiği görevlerin yerine getirilmesi başarılı teknik patronun yüzünü güldürüyor.  Adana Demirspor, 22 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 

 

Ligde oynadığı iki maçı da kazanarak zirveye çıkan mavi lacivertliler, Fenerbahçe maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

 


Teknik Direktör Vincello Montella, futbolcularla neşeli antrenmanlar yapıyor. Moralleri oldukça iyi olan futbolculara verdiği görevlerin yerine getirilmesi başarılı teknik patronun yüzünü güldürüyor. 
Adana Demirspor, 22 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.