Adanaspor ve Adana Demirspor yönetimi de kınadı

SPOR 12.12.2023 - 11:09, Güncelleme: 12.12.2023 - 11:09 1836+ kez okundu.
 

Adanaspor ve Adana Demirspor yönetimi de kınadı

Trendyol Süper Lig’de oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında orta hakeme yapılan yumruklu saldırıyı Adana Demirspor ve Adanaspor kulüpleri de kınadı.
Her iki kulübün X hesaplarından yapılan açıklamada Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın orta hakem Halil Umut Meler’e yaptığı saldırının kınandığı ifade edildi. Adana Demirspor, “Sporda şiddete hayır!” yazılı bir görsel paylaşırken, Adanaspor ise yaptığı paylaşımda “MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasını yöneten FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyor, hakem Halil Umut Meler’e ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulundu.
Trendyol Süper Lig’de oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında orta hakeme yapılan yumruklu saldırıyı Adana Demirspor ve Adanaspor kulüpleri de kınadı.

Her iki kulübün X hesaplarından yapılan açıklamada Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın orta hakem Halil Umut Meler’e yaptığı saldırının kınandığı ifade edildi.

Adana Demirspor, “Sporda şiddete hayır!” yazılı bir görsel paylaşırken, Adanaspor ise yaptığı paylaşımda “MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasını yöneten FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyor, hakem Halil Umut Meler’e ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.