AŞÇILIK YARIŞMASINDAN MADALYAYLA DÖNDÜLER

GÜNDEM 29.01.2024 - 11:01, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:01 835+ kez okundu.
 

AŞÇILIK YARIŞMASINDAN MADALYAYLA DÖNDÜLER

NEZİHA YALVAÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN VALİ KÖŞGER'E ZİYARET
Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda makarna kategorisinde altın, balık kategorisinde ise bronz madalyayla Adana’ya döndüler. Valiliği’nin internet sitesindeki bilgilere göre, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 10.İİT Expo 2023 Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen öğrencileri ve beraberinde Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Müdürü Süleyman Kıdık'ı kabul etti. 30 farklı ülkeden binden fazla aşçının katıldığı yarışmada, makarna kategorisinde 1. olarak altın madalya alan öğrenci ile balık kategorisinde 3. olarak bronz madalya alan öğrenciyi elde ettikleri başarı için tebrik eden Vali Köşger "Yarışmada dereceye girerek ilimizin adını duyuran öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren, onlara destek olan öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum." dedi. Genç nesillerimizi yetenek ve ilgi alanlarına göre eğitmenin önemine değinen Vali Köşger, "Öğrencilerimize temel bilgi ve becerileri kazandırmanın ötesinde eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayacak her türlü eğitsel aktiviteyi destekliyoruz. Amacımız sürekli olarak değişen dünya koşullarına uyum sağlayan, analitik becerilere sahip, milli ve manevi değerlerle donanmış ve yeteneklerine göre meslek edinmiş nesiller yaratmak." dedi.Ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.
NEZİHA YALVAÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN VALİ KÖŞGER'E ZİYARET

Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda makarna kategorisinde altın, balık kategorisinde ise bronz madalyayla Adana’ya döndüler.

Valiliği’nin internet sitesindeki bilgilere göre, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 10.İİT Expo 2023 Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen öğrencileri ve beraberinde Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Müdürü Süleyman Kıdık'ı kabul etti.

30 farklı ülkeden binden fazla aşçının katıldığı yarışmada, makarna kategorisinde 1. olarak altın madalya alan öğrenci ile balık kategorisinde 3. olarak bronz madalya alan öğrenciyi elde ettikleri başarı için tebrik eden Vali Köşger "Yarışmada dereceye girerek ilimizin adını duyuran öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren, onlara destek olan öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Genç nesillerimizi yetenek ve ilgi alanlarına göre eğitmenin önemine değinen Vali Köşger, "Öğrencilerimize temel bilgi ve becerileri kazandırmanın ötesinde eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayacak her türlü eğitsel aktiviteyi destekliyoruz. Amacımız sürekli olarak değişen dünya koşullarına uyum sağlayan, analitik becerilere sahip, milli ve manevi değerlerle donanmış ve yeteneklerine göre meslek edinmiş nesiller yaratmak." dedi.Ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.